Топ аксесоари за пролет/лято 2014

12
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Какво е модерната визия без аксесоари? А този сезон те са повече от разнообразни – от класическите златни бижута, през коланите, подчертаващи талията и ретро лентите за коса. Вижте кои са топ аксесоарите за сезон пролет/лято 2014.

Топ аксесоари за пролет/лято 2014

Пролет/лято 2014 е сезонът на разнообразието. От най-семплите златни украшения до пищните бижута с мъниста и флорални мотиви. Под светлините на прожекторите се завръщат кожените аксесоари – ленти за коса, гривни и колани. Представяме ви модните аксесоари за пролет/лято 2014 директно от модните подиуми.

След кратко отсъствие коланите на кръста се завръщат. Модни са както съвсем дискретните и незабележими модели, така и по-смелите варианти. 

Тънките колани са неизменна част от колекциите на Fendi, Chanel и Michael Kors

За по-официални поводи заменете тънкия колан от ежедневието с по-пищния му вариант.

Широки колани с метални елементи от Emilio Pucci и D&G

Как изглеждат модните бижута на пролет/лято 2014?

Пролет/лято 2014 ни дава пълна свобода за бижутата. Актуални са пищните накити, вдъхновени от Елада, в колекцията на Dolce&Gabbana.

Любителите на семплите бижута също ще останат доволни. Изчистените златни украшения също са сред топ тенденциите. Откриваме ги в колекцията на Chloe.

Chanel пък ни карат да се завърнем към винаги актуалните и елегантни бижута с перли за по-официалните поводи.

Вечните перли се завръщат в колекция пролет/лято 2014 на Chanel

Друга възможност са пищните колиета с мъниста в ярки цветове, като от ревютата на Dior.

Dior пролет/лято 2014

Нестандартните аксесоари на пролет/лято 2014

Гривните са с нов живот този сезон. За да са по-свежи, те са украсени с пера, камъни и текстил. Вдъхновени са от стрийт стила, но са и докоснати от висшата мода – елегантен шик за ежедневието.

Гривни за ръка Prada и Miu Miu

При очилата пък този сезон сме на цветна ретро вълна. Най-актуалните форми са авиаторските очила (Alberta Ferretti) и овалните рамки със светли стъкла, като при Chloe, Miu Miu, Versace и Fendi.

Цветове пролет/лято 2014 >>>

 

Chloe, Miu Miu, Versace и Fendi

Някои от по-нестандартните за лятото аксесоари пък ни гостуват от есенно-зимните колекции. Chanel ни изкушават с ръкавици без пръсти.

Закачливо допълнение към късите поли и панталони ни предлагат Миуча Прада и Prada с гетите, които иначе рядко напускат есенно-зимните колекции.

Модни тенденции пролет/лято 2014 >>>

Лентата за коса от 60-те и 70-те години се завръща тази пролет по-модерна от всякога. Можете да избирате от най-семплите й варианти до доста по-претенциозни модели с много детайли. Любителите на хипи движението също ще открият нещо за себе си в цветните ленти за коса, украсени с пера и камъни.

Prada аксесоари пролет/лято 2014 >>>

Victoria Beckham, Рита Ора с лента Prada и D&G

14.04.2014/ Радослава Михайлова