Спечелете сервиз за хранене – 19 части, сервиз чаши за бира или комплект кухненски ножове за Великден

1
Добави коментар
pgp

Спечели нов сервиз за храна от Енди-Маркет 2 за Великденската трапеза !

Добре дошли в нашата нова игра. Целта е много лесна просто изберете кое е вашето любимо ястие на Великден, регистрирайте се в играта и получавате 1-точка. 5 точки получаваш за всеки твой приятел който се включи в играта от твоето харесване или от линка който ще получиш на твоята поща.

Енди-Маркет 2 се задължава ежедневно да публикува временните резултати от играта. В нея могат да участват всички лица над 16-годишна възраст.

След приключването на играта служител на фирма „Енди-Син“ ЕООД ще се свържи с печелившите за да уточни начина по който ще си получат наградите, поради което Ви молим да се регистрирате със актуални си данни, за което Ви благодарим.

Всяко харесване ви дава по една точка като следващото може да извършите след 24-часа. Ще добавите 5-точки към резултата си ако ваши приятели се регистрират в играта от вашия линк който получите на електронната си поща или от публикуваното харесване от вашата стена на Facebook.

Краен срок за участие: 20 Април 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.