Отслабване със зелен чай, за да приличаме на вталената Ивана

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Отслабване със зелен чай и изглеждаме добре като вталената певица Ивана

От известно време певицата Ивана е отслабнала много и изглежда чудесно. Но Ивана е използвала диета, препоръчана от професор Мермерски, за която писахме във figurata.com ТУК.

Ние предлагаме за добрата фигура на нашите читатели да използвате зелен чай. На БГ пазар има различни марки зелен чай, така че намерете онзи, който ви допада като вкус и като цена.

Прилагаме отслабване със зелен чай, за да приличаме на Ивана

Зелен чай се приема на гладно преди ядене.

След като сте  изпили една доза, трябва да се храните. Зависи от вашия организъм, но при някои хора след 1 чаша с чай, стомахът е пълен и трябва да мине поне половин час преди да се храните. При други яденето може да започне непосредствено след дозата зелен чай.

Въпросът е как да се храним, след като сме изпили дозата зелен чай?

Целта на зеления чай е разхлабителна. Той провокира стомаха и червата да работят на по-бързи обороти, за да могат бързо да се изхвърли изядената храна. С течение на времето и самият апетит намалява, когато се прави отслабване със зелен чай.

Въпреки това тялото трябва да бъде поддържано с определена доза разнообразна храна.

Всеки човек би следвало да познава особеностите на своя организъм, за да може да му осигури нужната доза важни храни.

Има хора, които обичат да ядат сладко, особено жените, защото мозъкът има нужда от енергия, за да функционира.

Има други хора, които усещат много по-голяма потребност от месо и белтъци, затова те трябва да си ги набавят.

За закуска можете да си направите меню, в което редувате през няколко дена определени храни като  черен хляб, който може да бъде намазан с хайвер, домашна лютеница, в която няма консерванти, с горчица. Може и без нищо. Можете да запечете хляба. Но не трябва да го изхвърляте от вашето меню тотално.

Хлябът комбинирайте с пресен или печен зеленчук като домати, краставици, пиперки.

През следващите дни заменете хляба с 1 или 2 сварени картофа, със сварено яйце, с чушка, пълна със сирене, парче кашкавал и зеленчук, плочка сирене и зеленчук (според разделното хранене отричат комбинацията домат и сирене), колбас и зеленчук.

Може да закусвате и само с плодове в продължение на 2-3 дена, а след това да ядете само кисело мляко отново 2-3 дена.

За обяд  трябва да наблегнете на готвената храна, защото печените ястия, супи и яхнии са полезни. Не трябва да ядете пържени храни.

Наблегнете на готвени гозби  със спанак, сарми, пълнени чушки с ориз, печено зеле, леща, зрял фасул, печени картофи, гъби с ориз.  Отново ги редувайте, защото организмът трябва да приема разнообразни полезни вещества.

За вечеря яжте салата от пресни зеленчуци с  риба или с месо. Не добавяйте тежки и мазни дресинги, майонеза, но може да използвате кисело мляко.

Месото да бъде приготвено като е запечено в тава,  на грил, на скара, задушено.

Който не може на обяд да се храни с готвена храна, но може да си осигури салата и месо, нека да размени вида на ястията като вечерно време приема готвените храни.

Ако обаче и това не е възможно, понеже до работното ви място няма заведение, в което да се храните и трябва да си купувате някаква тестена закуска или храна от магазина, по-добре е да си носите от дома нещо сготвено.

Може да ви звучи смешно, но здравето и добрата визия изискат жертви и грижи.

Когато правим отслабване със зелен чай, първите резултати започват да се усещат най-рано след една седмица, но пък след 1 месец вече ще имате добро самочувствие.

През деня пиете много вода, защото ще се почувствате обезводнени. Можете да пиете фрешове, но прясно изцедени, в които няма никакви консерванти и оцветяващи химически елементи. Айрян също е добро решение.

 

сподели бутон