Най-забавните ученически бисери са пред вас

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Ще мине Великден и 24 май, и хоп – матури и приемни изпити, а когато дойде това време, винаги се появяват най-забавните ученически бисери

Но докато настоящите ученици съчинят Бисери 2014, ние ще се забавляваме с бисери от изминалите години.

Очакваме новите ученически бисери

Някои от бисерите са се получили, защото учениците не са разбрали или не са схванали смисъла на някое научно или литературно твърдение.

Друг път учениците са се опитали да транслират на съвременен език написаното от някой поет или писател в миналото с думите, които са били характерни за книжовния език в онези стари времена.

Трети бисери са истински съчинения по картинки. Там са се получили смесици от незнание, неразбиране и пречупване на проблема през личната призма на учениците.

Няма смисъл да говорим повече. Щракайте на отделните снимки, за да се увеличат и се забавлявайте – понякога през сълзи от смях, друг път със свито сърце.

А кой е виновен за това положение? Всички ние – държавата, образованието, училището, преподавателите, семействата, безпаричието, самите ученици, хормоните, любовта,  много по-интересните мобилни устройства и животът извън учебната стая.

 

Ученически бисери – част 1

 

Ученически бисери – част 2

 

 

 

 

 

 

Ученически бисери – част 3

Ученически бисери – част 4

 

Няма да бъде честно да казваме, че съществуват само и единствено ученически бисери. Да не забравяме и други професии като полицаите, лекарите, дори и самите учители.

Техни бисери ще публикуваме през следващите дни.

сподели бутон