Да се напомпаш с кеф във Фитнес Пулс

13
Добави коментар
pgeorgen
pgeorgen

Фитнесът не е само блъскане на железа, движения напред назад и помпане – макар че е и това; фитнесът е израз на желанието за самоусъвършенстване на тялото, извайване, а освен това и развиване на постоянство и самодисциплина, поставяне на цели, прецезиране на усилията и постигане. И когато резултатите започнат да идват – се надъхваш още и още повече 🙂 Това, а и още много ми идва да кажа на всеки, който не одобрява този спорт и го обижда, а по някаква причина често срещам подобни хора.

Само човек, който е правил мощна тренировка знае колко е хубаво чувството след това! Как преценям дали е била „мощна“? Трябва да имам мускулна треска след нея, независимо, че посещавам залата редовно. Вчера отново на излизане от Фитнес Пулс, на който съм клиент от вече година си припомних първите пъти, когато стъпих в залата, колко трудно ми беше, колко неправилно правих упражненията, и колко безнадеждно ми изглеждаше всичко :D. Тогава бях 95кг., а сега съм 85! Тогава имах корем, а сега имам мускули 🙂 И дори тогава, след първите ми тренировки, усещах силен прилив на енергия и удовлетвореност от себе си – от това, че се опитвам да стана по-добър и по-добър…

На всички, които сега обмислят или започват да правят първите си стъпки в залата, бих препоръчал да се хранят внимателно, да четат по малко(не много, за да не се объркват), да не следват съвети на „експерти“(във фитнеса повечето се правят на такива) и последно, но не на последно място – да си изберат хубава зала! Защото много лесно можете да се откажете, ако там където тренирате е задушно, мръсно, уредите са износени и така нататък. Когато тренирате, трябва да ви е комфортно. Вече знаете залата, която съм избрал аз – Pulse Fitness & SPA, на бизнесмените Паскал Дойчев и Андон Атанасов. Там има обособени спининг, кардио и силови зони, уредите са нови и не се налага да чакаш за тях, светло и просторно е.  Фитнесът, който аз посещавам се намира на бул. България 132, но преди няколко месеца отвори и втора зала със същото име на площад Народно събрание. А ако ви е станало интересно – препоръчвам ви да погледнете сайта – Pulsefit.bg, където в момента можете да се запишете за безплатна тестова тренировка на по-удобното за вас място.