Строителство и строителни ремонти в област Перник – Строителна бригада Росен Строй

11
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Строителна бригада Росен Строй

гр. Брезник
Работим навсякъде в област Перник, включително Радомир, Батановци, Трън, Сливница и околните населени места.
мобилен телефон: 0895 09 05 73

e-mail: [email protected]

Ако имате въпроси – най-добре позвънете, вместо да пишете на мейла!
Предлагаме БЕЗПЛАТЕН оглед и едва тогава ще бъдем коректни в офертата.

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).
Строителни услуги

Строително-ремонтните услуги на фирма Росен Строй включват грубо строителство, външна и вътрешна изолация, ремонт на покриви. Работи в селищата на цяла Пернишка област. Бригадата разполага с опитни строители, бояджии, фаянсаджии, майстори за мазилка, шпакловка, замазка, за изграждане или ремонтиране на покриви.

Кратка информация за Брезник

Брезник е град в Западна България. Той се намира в Област Перник и е в близост до градовете Сливница, Трън, Батановци и Перник. Градът е трети по големина в областта след Перник и Радомир и е административен център на община Брезник.

Градът се намира в историко-географската и етнографската област Граово. Брезник е център на нейния северозападен край – Горно Граово, а Перник на югоизточния – Долно Граово. По тази ос областта се простира от село Студена до връх Любаш и е оградена от планините Витоша, Голо бърдо, Рудина, Ерулска, Любаш, хълмът Букова глава (през него преминава шосето за Трън), Завалска, Вискяр и Люлин. Границата между двете части на Граово е по линията на селата Селищен дол, Палилула, Велковци и Вискяр.

Брезнишкото поле представлява заравнена котловина с надморска височина 700 метра, разделена в направление югоизток-северозапад от хълмовете Стража, Брезнишко бърдо, Гребен и Црънча. Тези хълмове в реда на изброяване постепенно се издигат и прерастват в главното било на Завалската планина. Брезнишката част на Граово се отводнява от Конска или Граовската река, която води началото си от Завалската планина и се влива в Струма при град Батановци, тя минава покрай село Конска в Брезнишкото поле, вероятно то дължи на нея името си. Минаващия през град Брезник поток е ляв приток на река Конска. По планините ограждащи полета и на билата на хълмовете, които го пресичат има засадена предимно в годините на социализма гора, иначе полето е голо, а сега почти не се и обработва. Зимата е относително студена, лятото е прохладно, най-много дъжд пада пролет и есен. Денонощната амплитуда е голяма през всички сезони.

Строителни услуги в област Перник на конкурентни цени! Доверете ни се!