Не казвай сбогом

14
Добави коментар
YavorIvanov
YavorIvanov

Не казвай сбогом

16 април 2014
Последно обновена на
23 януари 2015, 12:16

Не казвай сбогом

0:00 / 0:00

Пропусни

Дейвид Финчър се сбогува с плановете да режисира нов биографичен филм за Стив Джобс по сценарий на Арън Соркин („Социалната мрежа“) и се фокусира върху новия си трилър с Бен Афлек

„Не казвай сбогом“, с оригинално заглавие Gone Girl, е екранизация по едноименния бестселър от Джилиан Флин, публикуван и у нас от изд. „Ера“. Афлек играе Ник Дън, който се оказва основен заподозрян за изчезването на съпругата си Ейми (Розамунд Пайк), съвпаднало с петгодишнината от сватбата им.

Следите от борба изглеждат нагласени, а поведението на примерния съпруг е повече от съмнително. Намереният дневник на Ейми утежнява ситуацията, защото… разкрива съвсем различен поглед за брака им от думите на Ник.

Златното момче на града бързо се превръща в главния и единствен заподозрян.
Но той упорито твърди, че е невинен. Ник е неискрен и определено крие тайни – но наистина ли е убиец? И ако не е виновен, то тогава къде е красивата му съпруга?

В романа си Джилиан Флин прави блестяща дисекция на рухването на един брак. „Не казвай сбогом“ е трилър за отношенията между двама души, които превръщат любовта помежду си в отровен коктейл от лъжи и омраза. Финалът на филма обаче ще е различен от литературния оригинал.

Тийзърът е озвучен с She на Елвис Костело.