Диета за бързо отслабване

0
Добави коментар
HaloFore
HaloFore

Има такива извънредни ситуации , когато спешно трябва да отслабнем . Това се случва преди неочаквана покана за среща или някакво важно събитие. Или просто искате да отслабнете и да махнете няколкото допълнителни сантиметра на талията след празниците. Ако това е вашият случай , тогава ще се обърнем към диета за бързо отслабване, която ще ви помогне да влезете във форма в рамките на няколко дни.

Недостатъци на диетата за бързо отслабване

Ако решите, че трябва да отслабнете бързо трябва да сте подготвени, че в рамките на седмица отново ще възстановите теглото си . А в някои случаи дори, след строга диета, тялото се опитва да се “ запаси “  с хранителни вещества за в бъдеще, така че теглото може дори да се увеличи . Защото трябва да сте наясно, че можете да отслабнете само с пълна промяна на начина на хранене .

В допълнение , така наречените бързи диети могат да навредят на здравето ви, защото те предполагат рязка промяна в хранителните навици и огромен стрес за организма.

Ето защо, ако искате да имате елегантна фигура трябва да се придържате към здравословен начин на живот , а  прилагането на строга диета да се прибягва само в крайни случаи .

Проверени Диети

Не бива да използвате някой от следните диети за повече от четири последователни дни. След периода на диета е важно постепенно да се върнете към нормален хранителен режим . Не веднага да се нахвърлите върху храната

Най-бързата Диета

Според многобройни проучвания , това е една от най-ефективните експресни диети . Смисъла е в това, че през деня трябва да се яде :

Четири ябълки
Един лимон
Малко варено месо
Три бисквити

Всички тези продукти трябва постепенно да се вземат през целия ден. Обикновено резултатът се наблюдава още на  следващия ден . Най-малкото, което може да очаквате е минус един сантиметър в талията . Ако искате по-голям ефект , следвайте същата диета в продължение на два последователни дни.

Диета за манекени

Тази диета е предпочитана от моделите , тъй като за кратко време – т.е. три дни – помага да се свалят до 7 кг , в зависимост от първоначалното тегло . Колкото са повече килограмите , толкова по-бързо ще отслабнете . Диетата на манекените е  много трудна

За закуска , яжте меко сварено яйце и изпийте чаша топла течност ( чай или кафе) без захар и мляко.

Обяда се състои от малко парче варено месо , най-добре говеждо месо. Малката тайна е , че месото трябва да се яде на малки парчета , и колкото е възможно по-дълго време. Внимателно дъвчете всяка хапка , опитайте се да прекарате 20-30 минути за обяд .

За вечеря , трябва да се яде 200 грама сирене. Можете да пиете чаша вода или неподсладен чай , най-добре зелен .

Може да бъде много трудно да се ограничаваме от храна, а тази диета включва прекалено стриктен режим.

Не се препоръчва използването на тази диета за повече от три дни.

Диета от яйца и извара

Много ефективна , но в същото време жестока диета . Ще ви трябва едно яйце, 400 грама извара , без мазнини или с ниско съдържание на мазнини, чай без захар , минерална вода.

Първо хранене – изяждаме вареното яйце. Изчакваме три часа и половина и изяждаме половината извара . Заедно с изварата може да се пие чаша неподсладен чай.

След още три часа се яде останалата извара и се пие още една чаша неподсладен чай. През останалото време е разрешено само да се пие минерална вода.
___
Ако почувствате слабост , замайване , или се влоши общото ви състояние е най-добре да прекратите диетата.