Дневен хороскоп за четвъртък, 17 април 2014

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Дали денят ви ще бъде изпълнен с позитивни емоции? Какво да очаквате от своите близки? За какво е подходящ този момент от живота ви? Ще се опитаме да ви дадем насоки по тези теми чрез дневния хороскоп за 17 април 2014 година.

Овен Решителността и хиперактивността вървят ръка за ръка вашата изострена чувствителност. Опитайте се да проявявате топлота и разбиране към хората и си осигурете поне елементарен физически комфорт днес.  

Телец Моментът е идеален да прекарате време със семейството, да пазарувате заедно или да се заемете с работа по дома. Желанието ви за комфорт, развлечения и почивка е по-силно от всякога.

Близнаци Би било безсмислено да се опитвате да се концентрирате върху домашни задължения, диета или ремонт. В момента разумът ви е зает с интелектуални занимания, които са важни за реализацията ви.

Рак Нарастващото ви любопитство тези дни ще ви донесе изненади и разкрития, които могат да бъдат много неочаквани. Внезапно може да се почувствате наранени и засегнати от близките си, но май сте склонни да преигравате.

Лъв Днес ви е необходима истинска стена, зад която да удържате бурните си емоции и изблици от думи. Чувствате се енергични и силни, но също и малко агресивни – опитайте се да сдържате темперамента си, за да не си навлечете проблеми.

Дева Животът ви значително се променя от събитията днес. Очаквайте важна промяна или новина, която ще размести светогледа ви и ще ви накара да тръгнете в неочаквани посоки. Пазете се от необмислени изказвания.

Везни Днес компромисът е напълно непознат феномен за вас. Отстоявате позициите си докрай и сте готови на всичко, за да постигнете целите си. Качества, които могат да ви спечелят одобрението на шефовете.  

Скорпион Целите и желанията ви ще мотивират всички действия днес, дори такива, които могат да се сторят нелогични на околните. За да постигнете баланс, прекарайте време със семейството си, така ще успеете и да се разтоварите от стреса.

Стрелец Днес мобилизирайте енергията си, за да приключите задача, в която сте вложили сърцето и душата си. Все пак мислете трезво и не оставяйте емоциите да вземат превес над разума.

Козирог Атмосферата вкъщи е напрегната и много неясноти витаят във въздуха. Опитайте се да останете спокойни и да решите проблемите без конфликти. Не поемайте нови ангажименти, достатъчно стресирани сте.

Водолей Днес не е времето да проявявате излишна сантименталност – това само ще попречи на работата ви. В работата подходете с емпатия и спокойствие, за да постигнете целите си. 

Риби Емоциите ви се завихрят в различни посоки днес, а не е изключено да намерят и нов обект. Може да се почувствате изгубени във времето, но действителността бързо ще ви връхлети и ще ви върне обратно. 

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!