Това ли е следващата Кейт Ъптън?

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

За първи път срещнахме Кейт Ъптън през далечната 2011 г. Тогава, в един мразовит декемврийски ден попаднахме на нейна фотосесия за плажните костюми Beach Bunny и веднага я отразихме в Div.bg. От този момент нататък не сме откъсвали поглед от хипнотичните ѝ прелести. Проследихме възхода и от плажа, прeз корицата на Sports Illustrated, до извън гравитационното притегляне на Земята.

Днес, две години и половина след като Кейт Ъптън изгря на нашите страници, сме готови почти да се закълнем, че сме намерили следващата русокоса бомба, която ще разтресе света по същия бомбастичен и еротичен начин, по който го стори блондинката от Мичиган.

На вашето внимание представяме Шарлот Макини, която мнозина вече дръзнаха да нарекат „следващата Кейт Ъптън“. Шарлот е руса, усмихната и досущ като Кейт притежава две оръжия, срещу които всеки мъж е безсилен. Говорим за сините ѝ очи, разбира се. Отделно от това, Шарлот е благословена и с доста обемист бюст, който вече заема немалка част от полето на нашите фантазии.

Мацката откриваме в Instagram, където тя публикува свои изключително горещи и секси снимки. На тях към дадения момент се радват над 42 хиляди почитатели, които обаче едва вчера са били малко под 40 хил. С други думи светът вече научава, и то с бясна скорост, за появата на „следващата Кейт Ъптън“ и е готов да приеме всичките ѝ качества с отворени очи, шепи и обятия.