Новият парфюм от Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold

2
Добави коментар
mikanikova
mikanikova

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold ще се появи към средата на 2014-та година след успешното представяне на предходните версии:

Lady Million лансиран през 2010-та
Lady Million Eau de Toilette лансиран през 2012-та
Lady Million Absolutely Gold също лансиран към края на 2012-та

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold е новата версия която ще замени Lady Million Eau de Toilette на пазара. Новият парфюм от колекцията идва във флакон с чисто нов дизайн и с доста променена ароматна композиция.

Луксозният и парадиращ вкус наложен от оригиналният парфюм е заместен с по-зрял и по някакъв начин по-прост, който носи облекчение и наслада от уханието. Композицията на новия Lady Million Eau My Gold е създадена от Ан Флипо с начални нотки от бергамот, манго, нероли и грейпфрут. Светлите цветни нотки на парфюма са представени от сърдечните акорди на виолетови листа и портокалов цвят. Базата на Lady Million Eau My Gold е изключително топла, като тя е изградена от нотки на кехлибар, сандалово дърво, мускус и кедър.

Новият Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold ще се предлага във няколко разновидности, във флакони от по 30/50/80ml с концентрация от Eau de Toilette.

Рекламната кампания на Lady Million Eau My Gold

Специално за новата версия на Eau de Toilette, флаконът имащ формата на диамант сега е издължен и почти прозрачен. След като премахнете капачката от горната част на бутилката пред вас ще се разкрие надписът „Eau My Gold“.

Рекламно лице на предходните версии бе Дрий Хемингуей, но в новата рекламна кампания тя е заместена от Чешкият супермодел Хана Джирикова, която е ръководена от Александър Кортес.