Lana Del Rey с първи сингъл от новия й албум Ultraviolence | Teenproblem.net

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Едва ли ще се намери човек, който да не е чувал за явлението Lana Del Rey. Тя набира все повече фенове, които печели с уникалното си кинематично звучене с препратки към най-различни аспекти от възхода на американската поп културата през 50-те и 60-те години на XX век. Всеки един от нас намира малка част от музиката й, която свързва със себе си и неминуемо е впечатлен от това, което прави феноменалната изпълнителка.

 

 

Певицата има своите странни особености, с които печели все повече поддръжници. Фактът, че сама заснема, режисира и продуцира видеото към хита „Video Games“ е достоен за възхищение. След като песента и видеото стават интернет хит с повече от 48 милиона прегледа, през януари 2012 излиза нейния втори хит, Born to Die, който с времето набира още по-голяма популярност от предходния й сингъл. Албумът обикаля европейските класации, като някои парчета стават хитове.

 

След неочаквания и супер голям успех, милиони с нетърпение очакваха новият албум, за който до този момент се смяташе, че ще излезе на пазара на първи май 2014 година. Сега, освен, че имаме по-точна информация, относно датата, но певицата ни е подготвила и изненадата.

 

Предстоящият албум на звездата ще носи интересното име Ultraviolence и бе отложен, като Lana Del Rey заяви, че официалната дата, на която той ще бъде представен за първи път ще бъде 18 май 2014 година. Тогава всички фенове ще могат да се насладят на поредната дългоочаквана порция уникални парчета от успешната певица.

 

Освен подробности около датата на така важното за всички нейни привърженици събитие, Lana успя да ги изненада и с официалната премиера на първия й сингъл от предстоящия албум. Новото парче на изпълнителката се казва West Coast и официалното аудио в YouTube най-вероятно дава индикации и за това как може би ще изглежда и бъдещият видеоклип към песента.

 

Заглавието на песента пък очевидно навява асоциации за красивата Калифорния, където Lana Del Rey записва в последните месеци. Наличието на специална песен за мястото е доста сигурна индикация, че то е било място за голямо вдъхновение. Ето и самото видео: