Гуинет Полтроу и Крис Мартин се развеждат след 10-годишен брак

1
Добави коментар
region.burgas
region.burgas

Носителката на „Оскар“ Гуинет Полтроу и фронтменът на Coldplay Крис Мартин слагат край на десетгодишния си брак.
Полтроу сама обяви новината в сайта си Goop.com в изявление, публикувано от името и на двамата. От него става ясно, че решението за раздялата е взаимно.

„С тъга в сърцата ви съобщаваме, че решихме да се разделим. Стигнахме до заключението, че дори все още да се обичаме много, ще е по-добре вече да не сме заедно.“

От съобщението става ясно още, че Гуинет и Крис са се опитвали да спасят брака си в продължение на цяла година. Последно ги видяхме заедно на наградите „Златен глобус“ , където с нищо не показваха, че връзката им е пред разпад.

Двамата имат две деца: Епъл Мартин и Моузес Мартин, а в съобщението също така молят медиите да им осигурят необходимото уединение.

„Все още сме и завинаги ще си останем семейство, и дори сме по-близки от преди. На първо място сме родители на две невероятни деца и ви молим да уважите тяхното лично пространство.“

Американските медии вече разпространиха информацията, че Гуинет и Крис са избягали на Бахамите, точно преди да обявят раздялата си. Двамата са взели и децата, за да се скрият от медийната буря около новината.

Въпреки дългогодишния брак, Крис и Гуинет рядко демонстрираха отношенията си публично. Двамата почти не се появяваха заедно на събития, а в редките случаи, когато таблоидите успяваха да се сдобият с техни снимки, те винаги бяха папарашки кадри от разходки или ваканции с децата им.

Актрисата пък никога не се е опитвала да изкара брака си съвършен. В интервюта тя често говореше за това, че въпреки върховете и спадовете между тях двамата, децата им остават на първо място.

Гуинет не пропускаше да похвали рокаджията за това колко добър баща е. „Независимо от това какво ще се случи с брака ми, да знам, че имам две деца от толкова прекрасен баща е такова облекчение“ – намекваше за проблеми в брака си тя.