Военен застреля жена си и се самоуби :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

14
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Двойно убийство разтърси Враца преди минути. 32-годишният военен служител Валери Калчев застрелял жена си Клавдия пред очите на двете им дечица, след което налапал дулото на пистолета и натиснал спусъка.
Трагедията се разиграла във врачанския жилищен комплекс „Сениче“ в апартамента на семейството в блок №62. По прозореца на спалнята им имало пръски кръв, разказват очевидци. Вероятната причина за кървавата драма е семеен скандал. Жената издъхнала на място, а съпругът и е закаран във врачанската болница, но състоянието му е критично и лекарите не дават надежди за живота му. Той е получил множество разкъсвания, лицето му е раздробено.
Живужщите в блока разказаха пред екип на tribali.info, че не познават добре семейството. Те живеели в квартал „Бистрец“ и рядко идвали в апартамента си. Съседите споделиха, че не били чували скандали между тях.
Двете деца, които станали свидетели на трагедията, са на годиника и половина и 5 години. Според свидетели те били изнесени от полицейските служители, които нахлули в апартамента след сигнал за инцидента, и са предадени на близки на семейството.
 

23-04-2014 г. 12:00 ч. | прочетено: 6258, коментари: 1 |