Топ 10 – Септември 2021

1
232
Добави коментар
elenkoo
elenkoo

Продължавам с рубриката Топ 10, вдъхновена от Радостна мама. Този месец се случиха толкова много неща, и хубави и не толкова. Общо взето бях на влакчето на емоциите, но в крайна сметка завършвам месеца положително. Ще споделя с вас какво ме впечатли най-много през изминалите 30 дни.

1. Блог

Dani`s Cooking е място, където освен вкусотии, ще откриете и страхотни снимки. За мен може да се каже, че ям с очите и ако нещо не ми харесва на външен вид, дори не го опитвам. Даниела е блогър и фотограф и по този начин кара всяка храна от блога й да крещи “ИЗЯЖ МЕ”. Признавам си, че съм впечатлена и от функциите, с които разполага блогът – да не ти изгасва екрана докато готвиш, за да следиш рецептата постоянно. Както и възможността да преизчислиш количеството продукти, ако се налага да направиш по-малка или по-голяма доза.

2. Инстаграм профил

Dr. Modern Mommy е майка, която дава утеха на много родители със своето мото “Не си сама”. В този профил ще намерите вкусни рецепти, които децата обожават. Споделя ежедневието с близнаци, а съсвем скоро ни зарадва и с прекрасна новина. Последвайте я, ако се питате какво да сготвите днес или имате нужда от доза кураж.

3. Книга

Михаела Калинкович – Живот с вкус на щастие – това не е книга, която да прочетеш веднъж и да захвърлиш. Това е книга, която трябва да поставиш на видно място и да отваряш ежедневно. Михаела Калинкович разказва за нейната трансформация, която продължава 7 години. Този неин път към щастието е осеян с трудности, забавни ситуации и предлага различни техники, с които да поведе и читателя до там.

4. Детска книга

Сезоните на издателство “Фют” – книжката е с повдигащи капачета и разпали интереса на София. Още повече, че сега се сменят сезоните и е много подходящ начин да се обясни защо вече трябва да обличаме по-дебели дрехи.

5. Продукт

От книжката, спомената по-горе, София започна да проявява интерес към времето и по-конкретно към часовниците. Решила съм скоро да й купя и съм се спряла на този модел – Детски часовник. Има страхотно послание и към всеки закупен часовник има подарък.

6. Място

Къща за гости Оазис Шабла – град Шабла е едно райско кътче, а тази къща за гости е истински Оазис. Предвид факта, че за да спим на друго място трябва да изнесем къщата, не сме оставали там за нощувка. Но прекарахме един страхотен ден с приятели. Мястото е супер, има забавления за децата, а за нас възрастните барбекю. Разгледах всички стаи и нямам търпене да отседнем там следващия сезон. Къщата за гости разполага и с чисто ново студио.

7. Приложение

Беборан – смених бележника, в който си записвам всичко свързано с децата с това приложение. Честно казано от бебешкия период на София вече нямам почти никакви спомени. Записвах по-важните неща на хвърчащи листчета и в бележките на телефона с идеята в един момент да ги събера някъде. Телефона се счупи, листчетата ги няма… Имам един тефтер, в който съм записвала какво е яла по време на захранването и това е всичко. Спомням си, че беше голяма хамалогия с това писане, а и често забравях да го правя. Сега вече си имам истински помощник в лицето на Беборан и нямам търпение да започне захранването на Ивайла. Приложението е разработено от педиатри и има много полезна информация за развитието и захранването на детето.

8. Събитие

София започна да посещава ясла. И въпреки, че ходи само няколко дни преди да се разболее, смятам, че се адаптира лесно. А разболяването по никакъв начин не е свързано с яслата, защото се случи през уикенда и причината е зъб.

9. Предизвикателство

Марина Христова стартира много готино предизвикателство, свързано с почистването на дома. Не е късно да се включиш, виж в профила й как може да се случи:

10. Новина

Появи се новия Iphone. Аз съм голям фен на марката, но в момента съм с друг телефон. Имам планове скоро да се завърна към тази марка и съм се спряла на новия модел.

Сподели ми какво те развълнува този месец в коментар под този пост:

Последвай ме във Facebook, Instagram и Pinterest <3