8 знака, че сте зле в леглото

6
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Трудно е да се погледнем отстрани и да си дадем сметка, че сме пълен провал в леглото.

Колегите от Woman.bg с тази статия искат да ни помогнат по-добре да анализираме сексуалния си живот, така че да донесем по-голямо удоволствие на себе си и на половинката си.

1. Срам Един от най-важните признаци затова, че не ви бива в леглото е срамът. Ако ви е срам от тялото ви или да правите секс на запалени лампи, както и да докосвате партньора си на някои места… Лампичката би трябвало вече да свети червено в знак на това, че нещо не е наред. 

2. Не казвате какво искате Тук проблемът е двоен, тъй като освен че няма да получите удоволствие, ще накарате и половинката си да се чувства така сякаш не си е свършил добре работата в леглото. Понякога наистина не е лесно да кажете на глас това, което се върти в главата ви, но имате ли нещо за губене в случая?

Вижте още: Не бързайте със секса

3. Не знаете какво искате Това безспорно е един от основните проблеми, с които се срещаме в живота си като цяло. Той важи със същата сила и в интимната сфера. Това, което можете да направите по въпроса е много просто – експериментирайте! Вероятно ще има неща, които няма да ви допаднат, но ви уверяваме, че ще има и такива, които ще ви накарат да крещите от удоволствие.

4. Не взимате контрола в свои ръце Някои дами предпочитат да оставят контрола винаги в ръцете на половинката си. Това със сигурност омръзва. Не твърдим, че трябва да бъдете агресивни или доминантни, просто от време на време му покажете, че държите юздите в свои ръце.

Вижте още: Какво търсим в любовта

5. Кикотите се прекалено много Смехът в леглото със сигурност не е лошо нещо, той по-скоро би могъл да бъде тълкуван като форма на доверие и страхотно прекарване. Имайте предвид обаче, че и тук има граница. Не се дръжте като засрамена ученичка и със сигурност не се смейте на интимностите, които партньорът ви се е осмелил да сподели с вас. 

6. Прекалено сте тихи Това пък е другата страна на монетата, определено не е добре и да мълчите като риба. Убедени сме, че понякога просто не ви идва отвътре да крещите от удоволствие, това не е задължително. Просто се отпуснете и не карайте партньора си да се чувства все едно е сам в леглото. 

Вижте още: Шест трика, за да сте по-секси в леглото

7. Твърде много анализирате Съвсем нормално е да подлагате на анализ интимните си отношения, особено ако с партньора ви сте от много време заедно. Имайте предвид обаче, че свръханализирането ще отнеме голяма част от спонтанността ви в леглото.

8. Страхувате се да опитвате нови неща Както казахме по-горе, спонтанността е много важна в секса. Затова не се страхувайте да опитвате нови неща. Освен това не сте длъжни да правите неща, които не ви допадат, просто опитайте. 

Вижте още: Какво още не сте направили в сексуален аспект? (само за жени)

Истината е, че съществуват множество признаци, че не ви бива в леглото, но нито един от тях не е непоправим. Ако сте се разпознали в някои от 8-те, които споменахме в тази статия, не се притеснявайте. 

Както вероятно видяхте, повечето от тях са свързани с това колко комфортно се чувстваме в собствената си кожа. Така че просто имайте необходимата вяра в себе си и самочувствие и всичко ще се нареди лесно, бързо и много приятно.

Вижте още: От какво се страхуват мъжете в секса