Джейми Оливър тръгва на бягство в Италия

6
Добави коментар
Vkusi.me
Vkusi.me

Tweet

Pin It

След като една година се бори с вредната храна, Джейми се спасява в Италия с караваната си, за да възпламени отново страстта си към готвенето и любовта към висококачествените продукти. От месец май кулинарният канал 24Kitchen ще ни направи съпричастни с приключенията на един от най-известните готвачи, докато той се отклонява от утъпканите пътеки, в търсене на вдъхновение. Всеки понеделник от 5 май в 13:15 часа Джейми ще се връща се към основата, ще използва продукти от градината, ще се среща с местните и ще приготвя традиционни италиански ястия в своя собствен стил. Какво ще правят италианците с него и ястията му с собствения си дом? Отговорът – предстои да разберем.

Виж още: Наслади се на сезона и спечели награда с конкурса „Пролетта е вкусна“

Пържола срещу морков от 16 май, в петък, 13:15 часа В опит да спечелят зрителите, двама готвачи започват ожесточена кулинарна битка. Майк е същински хищник, за когото приготвянето на  уловената плячка, е истинско удоволствие. Маниакът на тема месо не може да сравни нищо с вкуса на сочна пържола и смята, че зеленчуците са само за страхливци. Вегетерианецът Лий пък твърди, че дори само гледката на пържола в чинията му, може да го убие. Учудващо, той намира месото за безвкусно, а зеленчуците – за апетитни. Лий практикува йога и вярва, че тъкмо месоядците са виновни за все по-затлъстяващото общество напоследък. В епичен кулинарен сблъсък двамата противници ще се опитат да покажат някои от най-големите консуматори на планетата. Пригответе се за атака… Пържола срещу морков!

Топ Шеф от 1 май, всеки делник, 23:30 часа „Топ шеф“ е хитово реалити състезание, посветено на кулинарното изкуство с удивителен нов поглед върху конкурентната, напрегната среда в кухните от световна класа и ресторантите от най-високо ниво. Поредицата от едночасови епизоди представя амбициозни главни готвачи, които посрещат кулинарни предизвикателства в опит да спечелят престижната титла „Топ шеф“. Състезателите ще живеят в напрегнатата атмосфера, присъща на изкусните готвачи, а всяка седмица журито ще казва на един от тях „да си опакова ножовете и да си тръгва.“ В последния вълнуващ епизод ще остане само един готвач, който ще бъде удостоен с титлата „Топ шеф“.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It