Николета Лозанова прекалява със солариума – значи не е бременна!

4
Добави коментар
ledzep
ledzep

Николета Лозанова прекалява със солариума – значи не е бременна!

Слухът, че Николета Лозанова е бременна за втори път, изфиряса

Папараци изловили Николета Лозанова да се пържи в солариум – а това е силно непрепоръчително за бременните жени – отбелязва „България днес”. От друга страна, суетата на силиконката е пословична, в нейната вселена всичко е възможно – коментира изданието.
Ако обаче скоро не спре да трупа изкуствен тен, ще добие цвета на ромската перла Софи Маринова. И не само. Николета Лозанова може би е забравила, но прекаляването със солариума води до тежки здравословни последствия. Последни изследвания сочат, че негативните странични ефекти са доста повече от положителните (които и без това обхващат само съмнителното „подобряване на самочувствието” от по-тъмния тен).

Периодично пускат слух за тайния ромски произход на Николета заради тъмния й тен

Жената на Валери Божинов обаче е над всички научни доказателства. Нали най-важно е да е модерна – сякаш току-що слязла от яхтата си, с която е кръстосвала Средиземно море.
За жалост родната плеймейтка пак се е объркала – на Запад шоколадовият загар вече не е актуален – отбелязва подигравателно изданието. Плюс това заради по-тъмния си тен Николета Лозанова периодично попада в жълтите медии с клюката за ромския й произход. Дори само тази причина би трябвало да я накара да прекрати соларните си процедури, но не би…

Правда.бг препоръчва и: