Мини роклите на Камерън Диас

12
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Въпреки че е на 41 години Камерън Диас по нищо не отстъпва на по-младите си колежки. На премиерите на „Отмъщение по женски“ видяхме Камерън Диас в различни мини рокли – коя от коя по-красиви. Вижте мини роклите на Камерън Диас.

Мини роклите на Камерън Диас

На премиерата на филма в Лос Анджелис Камерън Диас беше с малка черна рокля на дизайнерката Stella McCartney. Роклята е с доста дълбоко сърцевидно деколте, а от кръста надолу е разкроена.

Далеч по-прибран модел на малка черна рокля Камерън Диас облече на премиерата на „Отмъщение по женски“ в Лондон. Актрисата се появи с рокля с дълъг ръкав от агнешка кожа за над $2 000. Моделът се казва „Hentner“ и е на модната марка „The Row“.

5 съвета за стройна фигура от Камерън Диас >>>Камерън Диас: Обществото ни е обсебено от имиджа >>>Камерън Диас: Нямам търпение да остарея >>>

На Червения килим в Мюнхен Камерън Диас смени черните рокли с далеч по-смел модел. Роклята е част от есенната колекция 2014 на дизайнера Emilio Pucci и е в сияйно златно.

За всички премиери на филма досега Камерън Диас се довери на Manolo Blahnik за обувките. Роклята с дълбоко деколте беше допълнена от черни обувки с каишка около глезена, модел “Amatis”, а на останалите две със семплия модел D`Orsay в телесен цвят.

Секси и предизвикателните тоалети на Камерън Диас се компенсираха от семпли прическа и грим. Косата беше изправена и пусната към черните рокли, а за тоалетът на Emilio Pucci – прибрана на кок коса. 

За бижутата Камерън Диас се довери на бразилската дизайнерка Ana Khouri.

Коя от трите рокли най-много ви допада?

29.04.2014/ Радослава Михайлова