Как се става стриптизьорка

2
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Стриптизьорките – тези красиви жени, които се събличат пред жадни за ласки и секс мъже и им прибират нежно паричките. Стриптизьорките – непознати и мистериозни. Е, мистериозни бяха до днес, когато не попаднахме на един много интересен материал, в който красива стриптизьорка споделя своите мисли относно професията, клиентите и още нещо… Ето какво казва Марлена Дий:

Сексапилът е сила

Жените, които се събличат по пилоните, не се притесняват да показват голите си тела и именно това им дава предимство и сила пред другите дами. Голото женско тяло значи свобода и сексапил.

Пътят към пилона

Често мацките, които стават стриптизьорки, са се занимавали с танци и това им дава още по-голяма увереност. Други пък са професионални голи модели, които после се насочват към пилона. Чудите се защо една красива жена започва да танцува и да се съблича? Веднага ще ви отговорим – защото така се печелят наистина добри пари.

Стриптийзът е доста добра работа

Повечето хора прекарват живота си като някой друг човек, вършат неща, които не ги вдъхновяват и съжаляват, че са поели по този път. Носят костюми, държат се по определен начин, изискван от средата. А в стриптийз клуба жените определят правилата. Те решават какво ще облекат (и съблекат). Те са себе си. Те са голи и са открити пред клиентите, дошли да ги гледат.

Никога не съжалявайте стриптизьорките

Знаете ли какво най-много мразят да чуват момичетата, които се събличат? „Защо правиш това? Можеш да се занимаваш с толкова много други неща!“. В повечето случаи (разбира се, има и изключения) стриптизьорките са приятелки помежду си, имат екип, работно време – те ходят на работа. Това е начинът, по който си изкарват парите. И ако няма хора, които непрекъснато им натякват, че не, това не е най-подходящото място, вероятно ще се чувстват още по-добре.

Какво трябва да знаете, ако ходите в стриптийз клуб

Всяка стриптизьорка е отделна личност. Винаги трябва да питате дали момичето разрешава да я докосвате, независимо в колко клуба сте били и за колко голям пич се имате. Парите, които размахвате пред момичето, няма да променят отношението ѝ към вас.