Арома антицелулитен пакет:загряващ крем-гел+скраб за тяло+подарък масажор

14
Добави коментар

Арома загряващ антицелулитен крем-гел е предназначен за третиране на целулит в областта на талията, ханша, дупето и бедрата. Намалява обиколката в проблемните зони и топи мазнините. С отслабващ ефект.

Изключително подходящ за употреба преди тренировка, тъй като загряващото му действие, съчетано с физическо натоварване ускорява разграждането на целулита и помага за неговото премахване.

Активни съставки:

Pink Pepperslim – мощен fat burner , ускорява циркулацията на кръвта и метаболизма на мастните клетки.

Кофеин и екстракт от бръшлян – изглаждат мастните натрупвания и се грижат за здравия вид на кожата.

Начин на приложение: 

Нанесете върху проблемните зони с леки масажни движения. Препоръчва се употреба 2 пъти дневно– сутрин и вечер. За оптимални резултати използвайте след Арома антицелулитен скраб за тяло.

 

Арома антицелулитен скраб за тяло почиства и ексфолира кожата, за да я подготви за нанасяне на антицелулитен или стягащ продукт от серията.

Скрабът масажира тялото, отстранява мъртвите клетки на епидермиса, стимулира кръвоснабдяването и прави кожата по-мека и еластична, благодарение на фините ексфолиращи частици.

Активни съставки:

Кофеин –Ускорява метаблолизма, улеснява детоксикацията, активира микроциркулацията и клетъчното дишане.

Млечна киселина – съществува естествено в кожата и спомага за запазване на здравия вид. Отваря запушените канали на мастните жлези, притежава кератолитичен ефект и омекотява удебеления рогов слой на кожата. По този начин се спомага и улеснява проникването на други активни съставки

Глицерин– омекотява и овлажнява, повишава еластичността на кожата

Начин на приложение: 

Нанесете върху влажна кожа в проблемните зони и разтрийте с масажиращи движения до получаване на пяна. Изплакнете обилно с вода. След това нанесете подходящият антицелулитен или стягащ продукт.

Прочети още