ТОП ОФЕРТА 2014 за Екскурзия с автобус до Румъния – Букурещ – Синая – Бран – Брашов с 2 нощувки и 2 закуски!

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

ТОП ОФЕРТА 2014 за Екскурзия до Румъния – Букурещ – Синая -Бран – Брашов от 99 лева

Офертата е валидна за: 25 Април 2014

Всеки Петък-  Автобусна екскурзия до Румъния от София – Екскурзия до страната на Дракула: Букурещ – Синая – Бран – Брашов

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

транспорт България – Румъния – България с лицензиран туристически автобус или микробус2 нощувки в Мотел/Хотел 2*/3* в Синая (периферен); или Хотел Rina Cerbul 2* в Синая2 закуски в съответната категорияпътни, гранични, магистрални таксиводач от фирмата по време на пътуването и престоя в Румъния.  

Ден 1:

Отпътуване в 05.00ч. от автогара „Сердика” /бившия Трафик Маркет, паркинга пред Централна гара/. Пътуване по маршрут София – Плевен – Русе – Дунав мост. Преминаване на границата с Румъния и потегляне към столицата на Румъния – Букурещ. Транзитно преминаване през града към „перлата на Карпатите” – курорта Синая. Посещение на Двореца “Пелеш”-построен в периода 1873-1883г. като лятна резиденция на румънския крал Карол І. Настаняване в хотел 2*/3*. Свободно време за разходка.Нощувка.

Ден 2

Закуска. Екскурзия до Бран и Брашов (без включени входни такси за обектите). Отпътуване за Бран и посещение на замъка “Бран”, известен още като замъка на “Дракула”- ловната резиденция на граф Влад Дракула (впечатляваща средновековна крепост, забулена в мистерия, построена между 1377 г. и 1382 г. върху скала висока 60 м.). Свободно време за разглеждане на района на замъка. Отпътуване за центъра на българската емиграция през Възраждането – град Брашов, където Петър Берон издава Рибния буквар. Живописният град е известен също с факта, че разделя Източните и Южните Карпати. Пешеходна разходка – разглеждане на Черната църква, Старото кметство, църквата “Св. Бартоломей” и др. Връщане в Синая и прибиране в хотела. Свободно време.

* Вечерта по желание посещение на местен ресторант, с вечеря на четиристепенно меню, състоящо се от традиционни ястия.

Нощувка.

Ден 3

Закуска. В 08:00ч. отпътуване за Букурещ, град на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като малкия Париж. 11:00ч. Панорамна обиколка наБукурещ и възможност за посещение на етнографски музей „Румънско село” (входната такса се доплаща на място) – Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата и др. Свободно време за разходка и покупки или самостоятелно посещение на Двореца на Чаушеску, в момента държавния парламент, втората по големина сграда в света.

16:00ч. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта. 

Условия

ОФЕРТА 2014 за Екскурзия до Румъния -Букурещ – Синая – Бран – Брашов от 99 лева

 Заплаща се капаро в сайта www.Kolektivni.bg Останалата част от сумата се доплаща на място в агенциа Караджъ Турс или по банков път

Офертата е валидна до: 28 декември 2014

Всеки Петък –  Автобусна екскурзия доРумъния от София – Екскурзия до страната на Дракула: Букурещ – Синая – Бран -Брашов

Дати на отпътуване:  25.04.2014 – потвърдена дата; г. при мин. 40 човека

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

разходи от личен характер;

Панорамна екскурзия на Букурещ, Синая, Бран, Брашов /без включени входни такси/– задължително доплащане при резервация на пакета – 44 лв. на човек.

програми по желание;

медицинска застраховка в зависимост от желаното покритие;

обяди и вечери;

входните такси на посещаваните обекти- около 55 румънски леи;  

Програмата се осъществява при минимум записани 45 души!

Краен срок за уведомление, когато този брой не е събран – 7 работни дни преди датата на отпътуване, когато се обявява и доплащането за транспорта, ако туристите не са 45.

Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!

  Намаление може да ползвате само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След изтичане на офертата имате 3 дни в които да заплатите ващите заявени ваучери.