Моника Валериева се подиграва на Николета

16
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Моника Валериева се подиграва на Николета

Nadpis

30/04/2014

Моника Валериева не пропусна да уязви плеймейтката, напомняйки й за аферата си с Валери Божинов.

Моника Валериева и Николета Лозанова изобщо не са прекратили войната помежду си. След като през изминалите няколко месеца изглеждаше, че напрежението помежду им е понамаляло, двете отново започнаха с нападките във Фейсбук. Първа беше съпругата на Валери Божинов, която публикува в профила си последното парче на Галено, озаглавено недвусмислено „Точно никога“. В което се пее именно, че любовницата не може да измести основната жена в живота на мъжа. И макар да не обяви в прав текст, за всички стана ясно, че Николета визира именно Моника Валериева, за която се говореше, че е преспала със съпруга й.

Разбира се, Валериева не й остана длъжна и отговори подобаващо. Отново чрез Фейсбук. Близката дружка на Андреа пусна не по-малко многозначителен статус, че е забелязала как доста момичета публикуват „Точно никога“ заради някоя „заплаха-врагиня“. „Е, аз пък нямам съперници“, доволно заяви Моника Валериева.

Онлайн потребителите веднага видяха в думите й директна подигравка към Николета Лозанова. „Ясно е, че визира нея“, убедени са форумци. Нещо повече, според феновете с думите си Валериева индиректно заявява на госпожа Божинова, че не я има за съперница. „Аз съперници нямам“, самоуверено заявява любовницата на Валери Божинов.

 

Kliuki.net

Безплатни  20 Евро при регистрация!

Коментари

коментара