Уебдизайн, изработка на сайт, оптимизация за търсачки | Амарт Дизайн

32
Добави коментар

Уебдизайн

Предлагаме качествен уебдизайн и изработка на уебстраници и сайтове – фирмени и персонални сайтове, блогове и форуми. Изработените от нас сайтове са съобразени с всички уеб стандарти и оптимизирани за по-добро класиране в търсачките.

Създаването на интернет сайт е сред най-евтините, но максимално ефективени начини, за реклама на дейността ви.

Оптимизация за търсачки

Всички знаем, че в наши дни най-голямата част от посетителите на уебсайтовете (потенциални клиенти) достигат до тях чрез търсачките (Google, Yahoo!, Bing) – ние предлагаме да оптимизираме Вашите сайтове (SEO) и ще направим всичко възможно, за да се изкачи сайта ви максимално напред в резултатите

Дизайн

Лого дизайн, рекламни елементи за сайта ви (банери, бутони, хедър..)

Поддръжка на уебсайт

В зависимост от това, колко често ще се обновява сайта Ви, ние можем да предложим на нашите клиенти и поддръжка , независимо дали е изработен от нас, или вече имате готов такъв

Създаване на съдържание, писане на статии и копирайт материали

Качествено и уникално съдържание за блог, уебсайт, презентация. Писане на статии, пренаписване на статии, фирмени слогани и рекламни материали.

Реклама

Интернет маркетинг, реклама в интернет, съдействие при рекламни кампании, Google Adwords

Цени за изработка на уебсайт

За нас всеки клиент е индивидуален, както и изискванията на всеки клиент са различни. Все пак ориентировъчно – цената на малък уебсайт с начална и 3 вътрешни страници (Контакти, За Нас, Продукти напр.) започва от 200 лева – това включва изработката на сайта, форма за обратна връзка, галерия, обработка на изображенията Ви за интернет, помощ в избора на хостинг и домейн, подготовка на рекламна стратегия, добавяне в търсачките.

Свъжете се с нас за повече информация, запитване и изготвяне оферта с цена за изработка на уебсайт

Сайтове на наши клиенти – галерия

Ново: Пакет за изработка на сайт за хотел или друг обект за отдих и туризъм.