И ако това не е за червен картон… (ВИДЕО)

1
Добави коментар
mg9999
mg9999

И ако това не е за червен картон… (ВИДЕО)

И ако това не е за червен картон… (ВИДЕО) 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Манчестър Юнайтед би с 3:1 Хъл, но остана огорчен – футболист на съперника не само, че не получи червен картон, но и после не бе наказан за жестокост

И ако това не е за червен картон… здраве му кажи!

Такива коментари преобладават за постъпката на Дейвид Мейлър от Хъл Сити срещу Аднан Янузай от Манчестър Юнайтед. Мачът между „тигрите“ и „червените дяволи“ на „Олд Трафорд“ се доиграваше при 3:1 за домакините от Юнайтед. Видимо изнервен от резултата и от лекотата, с която го подминаваше, Дейвид Мейлър реши да си отмъсти на доста по-младия колега с червена фланелка. При едно единоборство за топката халфът на Хъл не можа да избегне настъпването на Янузай, но и умишлено не искаше.

Аднан Янузай тормозеше доста Дейвид Мейлър, но накрая футболистът на Хъл си отмъсти

Роденият в Брюксел 19-годишен талант изрита сърцато топката от краката на Мейлър, заради което си изпати. Футболистът в син екип го застъпи, но можеше веднага да премести тежеста върху левия си крак, след като десния за миг се озова върху падналия на шпагат младок. Но не би. Напротив – Мейлър умишлено натисна левия крак на противника с мисълта да му навреди повече. Талантът на Манчестър Юнайтед, към когото интерес проявява ПСЖ, остава на земята да крещи от болка.

Мнозинството от фенове поискаха веднага червен картон и сериозно наказание за играчът на Хъл, но изненадващо, не само, че не бе изгонен (вероятно за недоглеждане от страна на главния съдия), но и не получи никакво допълнително наказание и ще може да играе във финала за Купата на Англия срещу Арсенал. Хъл пък си осигури евроквота от този турнир, за разлика от Манчестър Юнайтед, който ще се надява Тотнъм да сбърка в последния кръг и „шпорите“ да загубят 6-ото място, което дава квота за Лига Европа.

Кажете: имаше ли „нарисуван червен картон“ или правилно Дейвид Мейлър не отнесе никакво наказаниеза действията срещу Аднан Янузай:

Засада.бг препоръчва и: