Топ 5 Най-Секси Жени На Списание Maxim За 2009

8
Добави коментар

 Топ 5 Най-Секси Жени На Списание Maxim – Видео

Пето място – Mila Kunis, екзотичното момиче от съседната врата от Украйна.
Тя започна кариерата си в “That 70s Show”, след това изигра роля в “Forgetting Sarah Marshall”. Това момиче с блестящи очи дойде в Америка с цел: Да накара момчетата да изпаднат в несвяст
—————————————————————————————————————-
Четвърто място – Malin Ackerman.

Тази русокоса, синеока красавица играе едновременно и забавна мацка, и сериозна дама във филми като “Watchmen”, “Harold and Kumar” и “27-Dresses”. Актрисата със шведско потекло има и още филми. —————————————————————————————————————-
Следва Bar Refaeli. Трето място за 24 годишната израелка, която зае началните страници на “Sports Illustrated” тази година. Разбира се, и на страниците, и в живота тя винаги ще бъде спортна натура с горещо тяло и слънчев загар. Вие можете да я видите в “MTV’s House of Style”.
—————————————————————————————————————
Megan Fox заема второто място. 23-годишната актриса играе в “Transformers”, “Jennifer’s Body” и “Jonah Hex”.Нейните красиви форми естествено не са единственото нещо, което да я опише.
—————————————————————————————————————-
Остана номер едно в MAXIM HOT 100 и това е Olivia Wilde. В реалността тя е доста различна от ролята си в “House MD”. Докато “Big Apple princess” разбиваше комедийния жанр, сега тя е заета да работи върху няколко големи филмови проекта.
—————————————————————————————————————————