Модни находки на седмицата: флорални гащеризони » eMODNO да имам

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Нежните цветя са се превърнали в олицетворение на жените, във вдъхновение на дизайнерите, в част от красотата на ежедневието ни. А пролетта е един от най-подходящите сезони да заложите на стайлинг, приковаващ погледите с  шарени десени, обагрени от различни флорални мотиви.

Днес решихме да съчетаем две актуални тенденции в една визия, затова модните ни находки за тази седмица са шикозни гащеризони с щампи на цветя. Този елемент от гардероба е много модерен, практичен и винаги привлича вниманието. Когато е допълнен от колоритен десен, визията става още по-ярка и впечатляваща!

Може да изберете къс или дълъг вариант на гащеризон, както и модел изцяло обагрен от цветен принт или само в едната си част. Цветовата гама зависи от предпочитанията ви, но ви съветваме, ако заложите на подобен стайлинг, да съчетаете гащеризона с едноцветни аксесоари или връхна дреха, за да хармонизирате аутфита си.

Селектирахме от британския онлайн магазин boohoo.com няколко пъстроцветни и атрактивни модела на дълги и къси гащеризони. Още прекрасни предложения в подобен стил вижте ТУК.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Модни находки на седмицата: топове в графичен стил

Модни находки на седмицата: цветни макси рокли

Модни находки на седмицата: миди поли

Модни находки на седмицата в коралово

Модни находки на седмицата: пролетни ботуши

Модни находки на седмицата: стилен тренчкот

Модни находки на седмицата: пролетни сака