Николета Лозанова поставена на колене от Ники Михайлов

7
Добави коментар
ledzep
ledzep

Николета Лозанова поставена на колене от Ники Михайлов

Вратарят унижи жестоко Николета Лозанова

Плеймейтката Николета Лозанова ще трябва да преглъща още една горчива обида. Този път ударът под кръста не идва от съперницата й Алисия, а от бившия й Ники Михайлов. Вратарят пусна колаж от снимки, като определи бившата си като блудница, а сегашната си приятелка Алисия като кротко момиче – пише kliuki.net. В самия колаж двете съперници не присъстват, но блондинката и брюнетката от снимките имат поразителна прилика с тях. Това отбелязаха и феновете, които веднага припознаха във фотоса фолкпевицата и плеймейтката.
„Твоето момиче” пише на снимката с брюнетката, на която брутално изливат солидно количество алкохол направо в гърлото (намекът е към Николета Лозанова, естествено). „Моето момиче” пък е изписано под снимката с блондинката, която кротко лежи на дивана и в условията на домашен уют чете книга с кръстосани крака. (Феновете припознаха на снимката Алисия).

Ето с тази снимка Ники унижи публично Николета Лозанова

Ясно е, че закачката на Ники Михайлов е насочена към Валери Божинов и неговата жена Николета Лозанова и цели подигравка с тях. Това няма да е първият, в който вратарят обижда бившата си половинка и публично я поставя на колене. Малко след като се разделиха преди повече от петилетка, той я сравни с раздрънкан трабант.

„Ние сме заедно и сме happy, а всеки трети, „настанен“ в нашата връзка, е поредният неуспешен опит за намеса в личния ни живот!“ – пише във Фейсбук Ники Михайлов, визирайки връзката си с Алисия.

Николета Лозанова обаче не преглъща лесно обидите и винаги отвръща на удара. Какво ли е приготвила в предаването си „Поверително от NL” плеймейтката?

Николета Лозанова поставена на колене от Ники Михайлов 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Правда.бг препоръчва и: