Почивка до язовир Въча! 2 нощувки в стая бутик + 2 закуски + 1 вечеря на ТОП цена в Хотел ЧИЛИНГИРА!

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Хотел Чилингира е живописно разположен на високо място над язовир Въча, на няколко километра от Кричим. Той е отличен избор за почивка на тишина и спокойствие по всяко време на годината, а близостта до язовира го превръща в един от най-посещаваните хотели до язовир Въча от почитателите на риболова. На разположение на гостите на този хотел до Кричим са 6 стандартни и 9 луксозни двойни стаи, 2 тройни стаи и 3 студиа с комфортно и стилно обзавеждане. 

Удобствата във всяка стая и всяко студио на Хотел Чилингира включват телевизор с кабелна телевизия, парно отопление, мини бар, телефон, интернет връзка, самостоятелна баня с душ. В луксозните стаи и студиата е осигурен комфортен кът за почивка. 

Хотел Чилингира разполага с просторен ресторант на две нива с атрактивен интериор и камина. Той специализира в българската кухня и е прекрасен избор за срещи с приятели, семейни тържества и банкети. 

За приятния престой на своите гости този хотел на брега на яз. Въча предлага открит и закрит плувен басейн и СПА зона със салон за масажи, фитнес, сауна, парна баня, спортна зала и др.

Условия

Офератата е валидна от 13.05.2014г. до 30.06.2014г.

Почивка в Пловдив! 2 нощувки в стая бутик + 2 закуски + 1 вечеря на ТОП цена в Хотел ЧИЛИНГИРА!

Офертата важи при двойно настаняване.Цена за двама 112лв.

Цена на ваучера 11.00лв. Доплащане на рецепция 101.00лв.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ Е КЛИЕНТИТЕ ДА НОСЯТ ВАУЧЕРА ЗА ДА ГО ПРЕДСТАВЯТ НА РЕЦЕПЦИЯ ПРИ НАСТАНЯВАНЕТО.Деца до 5 г. се настаняват безплатно на база нощувка и закуска.За настаняване на деца над 5 г. или трети възрастен се доплащат на място в хотела по 30лв, на база нощувка със закуска и вечеря.

Необходимо е предварителна резервация 

на телефон: 0887/211 367 или 0899/187 877.

Офертата не важи за празниците.

Виж всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След приключване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.