Продуцентите на „Къртицата” вече тотално изпростяха! Вкараха надуваема кукла в Базата!

1
Добави коментар

Продуцентите на „Къртицата” вече тотално изпростяха.

Само и само да съберат рейтинг, продуцентите на „Къртицата” – Иван и Андрей прибегнаха до пълна простащина, за да поддържат интереса на феновете си.

Вече всеки зрител, и дори участниците, се молят възможно най-бързо да приключи лъжливото реалити за тази година и да не го пускат по телевизията вече.  Ако до сега Ники Николов, Ивай и Андрей оставяха скандалите и интригите в ръцете на участниците, но след като вече и те се изчерпаха, продуцентите

Advertisement:

Advertisement:

взеха нещата в свои ръце. След като героите даже вече нямат сили да се карат и да въртят интриги ,Иван и Андрей решиха да разнообразят ежедневието на каталясалите от лъжи и интриги участници и вкараха в Базата надуваема кукла за се*с, уж по молба на Александър Сано, който скоро има рожден ден. Тази провокация, обаче, не мина както очакваха шефовете на реалитито и мъжете по-скоро се отдръпнаха от нея, за  да не ги снимат камерите, отколкото да се разбушуват.

Разбира се , скандалната Бориса нямаше

как да не се изяви и тя единствено посегна на куклата. Наду я ,а след това започна да преследва момчетата в Базата с думите „ гушни ме, целуни ме, направи ме мръсница..”. Никой, обаче, не се престраши, а Каменов дори заспа.

След като продуцентите видяха, че и със се*с играчката няма да стане, бе отправено нареждане към Сано да измисли поредната простотия, която всъщност развесели само участниците и никой друг. Зрителите за пореден път коментираха, че по-голям провал от това реалити не са гледали никога.