Анелия, секси снимки на поп-фолк певицата

19
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Анелия, секси снимки на поп-фолк певицата

Nadpis.com

13/05/2014

100% сексапил излъчва певицата Анелия.
Снимки на Анелия, радост за мъжката част от читателите.

 

Анелия е българска поп-фолк певица.

Носителка е на повече от 20 отличия от награди за музика, както и на многобройни призове за красота и визия. Има близо 30 песни, достигнали до 1 в българските музикални класации.

Анелия е единствената българска изпълнителка с три песни в Топ 5 на годишна музикална класация – „Планета хит 100″ за 2003 г., където съответно на пето, трето и първо място са „Обичай ме“, „Само мене нямаш“ и „Погледни ме в очите – ремикс“, както и единствената, изпълнявала свои песни на концерти и в трите издания на Music Idol в България до момента.

В класацията „Златните хитове на „Пайнер“ и „Планета“, проведена от ТВ Планета през лятото на 2010 г. „Погледни ме в очите“ застава на пето място, изпреварена само от „Шампанско и сълзи“ и „Нещо неТипично“ на Ивана, „Носталгия“ на Глория и „Дяволско желание“ на Преслава.

В анкета за най-харесвана фолкпевица, проведена от сайта на радио „Сигнал плюс“, Анелия е класирана на трето място, след Преслава и Глория.

Анелия е и сред личностите, били най-много пъти гости в шоуто на Слави Трифонов – цели 7 пъти.

На проведените през 2013 г. Годишни музикални награди на ТВ „Планета“ за 2012 г. Анелия печели „Изпълнител на годината“.

Коментари

коментара