Rolland Una Volume Лосион за обем 250ml

16
Добави коментар
mashbg
mashbg

Много качествен продук за обем на косата ,впръсква се в корените и осигуряжа максимална трайност на обема на косата.Придава обем на корена на фините коси и плътност. Защитава от влагата. Съдържа екстракт от черница, макадамиа и мак.

• Придава ибем и на най-тънката коса. Не омазнява косата
• Защитава от влагата.

VOLUME ROOT LIFTER

рН: 6.0 – 7.0
   –  Добавя обем и подържа формта на косата от корените до върха
удебелява и увеличава диаметъра без претегляне на косата надолу
съдържа черница, макадамия и мак екстракт
Размер: 250 мл. 
 
 Kакво представлява серията Rolland UNA.

 UNA е вода, природен елемент, който е източник на живот. UNA е природата, която има правомощията да се създаде нашата благосъстояние. UNA е изключително богата гама от продукти, които ценят и пазят естествената красота на косата ни. Нашата коса съдържа процент от липиди и вода, което  я прави силно еластична и мека. Тя е постоянно под атака, която прави влакната на косата да губят голяма част от тези вещества, по този начин се уврежда нейната мекота и здраве. Използването на сешоар и изправяне с преса, съчетани с прилагането на продукти за коса, може да увреди нейната структура и вътрешна сила. Пречистване, кондициониране, обработка и моделиране на продукти ROLLAND UNA  освобождават определени вещества в косата, която се нуждае от хидратация и защита, възстановяват нeйната енергия, здраве и блясък.

Фирмата Rolland UNA в своите лобароторий по цял свят разработва строго индивидуални линии професионални продукти ,които много точно са съобразени със спцифичната структура и проблематика на различни видове коси.. 

Богати форми на естествени екстракти, строго избрани от Rolland Research Laboratories на базата на техните козметични добродетели, участват пълноценно в състава на всвки един продукт от серията Rolland Una. 

Продукти, които предлага комапнията Rolland имат полезно действие както за кожата на главата , така и за косата .

Rolland Una продуктитe  съдържат алергени без аромати и са създадени, за да зачита здравето на кожата и влакната на косата.