Николета Лозанова подарява книги, защото не й трябват

7
Добави коментар
ledzep
ledzep

Николета Лозанова подарява книги, защото не й трябват

Плеймейтката Николета Лозанова мрази книгите

Николета Лозанова доказа още веднъж твърдението, че моделките не обичат да четат – пише „България днес”. Преди дни тя беше забелязана от случайни пътници на летище София. Съпругата на Валери Божинов се качи на късен полет с дестинация Германия. Не е ясно каква ще бъде работата й там. Плеймейтката бе абсолютно сама и се опита да остане неразпозната от останалите пасажери. За да убие скуката при полета и да прочете последните клюки за себе си, водещата се сдоби с няколко светски списания. Тя обаче не прояви и най-малък интерес към включените в комплекта безплатни книги – коментира изданието.

Николета Лозанова не е на „ти“ с литературата

Николета Лозанова демонстративно ги подала на продавача с думите: „Аз и без това не чета”. Плеймейтката изглежда не крие ниската си обща култура. Тя често е оправдавала липсата на интерес към литературата с ограниченото си свободно време. Затова пък винаги намира време да изгледа филмите, които са екранизации на известни романи.
Николета Лозанова неведнъж е подигравана, че не е изчела и 5 книги в живота си. Тя може да не обича художествената литература, но много обича да пътува. Малко преди да хване сама полета за Германия, тя се върна от друга далечна дестинация, придружавана от фолкпевицата Ивана – допълва изданието.

Правда.бг препоръчва и: