Ицо Хазарта пуска самостоятелно парче

4
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Ицо Хазарта пуска самостоятелно парче

Nadpis

15/05/2014

Рапърът подчерта, че това не променя позицията му на член на Ъпсурт

Ицо Хазарта изненада феновете си като обяви през официалния сайт на лейбъла Facing The Sun, че пуска самостоятелно парче „Хип-хоп“. Клипът към пилотното парче от новия проект на Хазарта е и първото видео от серията „One Shot“, продуциранa от FacingThe Sun, в която различни МС-та ще рапират, вървейки по улицата. Концепцията на клиповете е връщане към корените на хип-хопа. Режисьор на първите два клипа от серията ще бъде Валери Милев, снимал класики като „Бела жига” и „Ослушай се”, а следващите гости пред микрофона в новата поредица ще бъдат някои от най-големите имена в мейнстрийм и ъндъграграунд хип-хопа у нас.

Ицо Хазарта описа парчето си с думите: „От доста време исках да направя точно такава песен. Радвам се, че точно пилотният сингъл от проекта ми ще бъде и първият клип от поредицата ONE SHOT“. Рапърът дебело подчерта, че този трак не променя позицията му на член на Ъпсурт.

Премиерата на „Хип-хоп” е планирана за 17 май, събота, в 16.00 часа в официалните канали на лейбъла Facing The Sun в сайтовете за видеосподеляне.

 

БТВ

Betfair вече в България! Вземи 20 Евро при регистрация!

Коментари

коментара