Пролет у дома с H&M » eMODNO у дома

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Това, което прави един интериор забележим, кокетен и артистичен е подходящата комбинация от разнообразни цветове, изобилието от щампи в текстила и всички малки атрактивни детайли.

Колекциите за дома на шведския моден гигант H&M винаги очароват със страхотни решения за декорация на всяка една стая от вашето жилище. За съжаление, интериорната линия на бранда все още не се предлага у нас, но пък може да бъде закупена онлайн, затова ви предлагаме да разгледате пъстроцветния каталог с идеи за пролетно-лятно обзавеждане.

Колекцията на марката включва няколко различни като стилистика линии за дома, за да отговори на предпочитанията на различните клиенти. Виждаме много ярки и шарени десени с по-закачлив характер, кокетни идеи в бонбонени цветове, кънтри стил или пък интериорни находки с винтидж звучене.

От H&M, както винаги са заложили на огромно богатство от невероятни текстилни продукти, впечатляващи с  десени на точки, райета, каре, геометрични шарки, флорални и етно мотиви. Красивите принтове обагрят възглавници за декорация, спални комплетни, кърпи, покривки, хавлии, килими, пердета и други текстилни елементи от обзавеждането.

В унисон с текстила са и останалите декорации за дома, които придават цялостен характер на всяко едно помещение, за да носи то свой собствен неповторим облик и да ви радва с настроението си.