Владимир Кличко разкрит! Ето защо бягаше от мач с Кобрата!

1
Добави коментар
mg9999
mg9999

Владимир Кличко разкрит! Ето защо бягаше от мач с Кобрата!

Владимир Кличко разкрит! Ето защо бягаше от мач с Кобрата! 5.00/5 (100.00%) 6 votes

Мениджърът на Кубрат Пулев разкри Владимир Кличко: ето защо украинецът все не искаше да се бие с Кобрата, причината не е в парите!

Разкрит официално! Мениджърът на Кубрат Пулев – Кобрата Хаген Дьоринг най-после разкри защо бъдещият противник на българина Владимир Кличко е отлагал толкова време мача срещу него. Както мнозина предполагаха, причината е една – страх! Украинецът не е желаел да се противопоставя на нашето момче, защото смятал, че Кобрата имал потенциала да го победи.

Разбира се, че бяга, потвърждава Дьоринг в интервю за вестник „Тема: Спорт“. Владимир Кличко, който вече загуби единия си пояс, не иска да претърпи още загуби и това била реалният мотив да отбягва българина. Така братът на Виталий Кличко си измислял различни поводи да отлага срещата – че не е финансово изгодна, че планирал други мачове, че само в България искали подобен сблъсък и т. н.

Владимир Кличко бе разкрит от мениджъра на Кобрата: не искал да се бие заради страх от загуба

Хаген Дьоринг споделя пред вестника още, че финансовите параметри никога не са били на преден план за по-малкия от двамата украински братя.

В момента Кубрат Пулев е претендент №1 за пояса на Владимир Кличко в свръхтежката категория на Международната боксова федерация, която вече задължи носителя да го защити, тъй като от 2012 г. не е играл мач за защитата му. Срещата ще се състои в близките месеци, като до момента половинката на фолкзвездата Андреа все още няма загуба на професионалния ринг и мнозина специалисти смятат, че именно той ще детронира считаният за непобедим украинец.

Кличко пък преди дни за първи път си отвори устата за бъдещия опонент, като спомена, че Кубрат Пулев бил неопитен и едва ли не, не бил подготвен за участие в такъв мач. Тези, които смятали, че това ще бъде велик мач, пък били само българи.

 

Засада.бг препоръчва и: