Tarzan / Тарзан (2014)

1
Добави коментар

## Режисьор : Райнхард Клос

## В ролите : Келлан Латс, Спенсер Лок, Тревор Ст. Джон, Лес Бабб, Брайан Блум, Брайан Хаски, Роберт Капрон, Джейми Рэй Ньюман, Марк Деклин, Джо Осмонд

## Резюме : Създаден с помощта на технологията “performance capture” анимационния филм с Келън Лъц и Спенсър Лок “Тарзан” преразказва историята на прословутия човек от джунглата, която бе представена за първи път през 1912-та година. С помощта на голямата си любов, американката Джейн Портър, Тарзан се изправя срещу цял отряд от наемници работещи за компанията “Greystoke Energies“.

Притежавана преди години от семейството на Тарзан “Greystoke“ е вече в ръцете на жесток нов собственик, който не само е свързан със смъртта на родителите на човека от джунглата, но и е твърдо решен да сложи край на целия род Грейстоук.

Благодарение на технологиите използвани за създаваното на “Полярен експрес” и “Приключенията на Тинтин” движенията на Келън Лъц и Спенсър Лок са директно пренесени на техните анимационни персонажи в лентата – Тарзан и Джейн Портър.

Tarzan.2013.480p.BRRip.XviD.AC3-EVO