Шест истински истории, които няма да повярвате, че са реални

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Шест истински истории, които няма да повярвате, че са реални 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Най-странните истински истории, които сте виждали

Винаги мислим, че знаем всичко за заобикалящия ни свят. Но има неща, които ни се изплъзват, има хора и истински истории, за които дори не можем да си представим, че съществуват. Не вярвате?! Убедете се сами

1. Бразилска манекенка, която привлича погледите не само с красотата си, а и с … огромната си височина. Това е седемнадесет годишната Елисани Да Силва Круз, която се извисява на цели 203 сантиметра. Но това не й попречи съвсем скоро да е най-високата булка в света.

Елисани Да Силва е най-високата жена в света

2. Не е тайна, че мъжете харесват закръглени жени. Но ако обиколката на ханша е 245 сантиметра, а едното бедро е колкото на осем дами, едва ли ще сте толкова очаровани. Е, на Мишел Рафинели това й харесва, още повече, че в момента пищната красавица държи рекорда за най-широките бедра в света.

Мишел Рафинели сложи рекорд за най-голям ханш на планетата

3. Най—нечистоплътния човек в света живее в покрайнините на малък град в Иран. Аму Хадиж е 80—годишен мъж, който не се е къпал през последните 60 години. Живее сам в малка хижа, заобиколен от отпадъци. Няма приятели заради факта, че мирише ужасно и има външен вид на трол.

Аму Хамидж е най-нечистоплътния човек на света

Мишел Робки има най-тънката талия в света

4. Германката Мишел Робки е една от жените, готови на всичко, за да бъдат красиви, а историята й е напълно истинска. Младата жена си е втълпила, че трябва да притежава идеалната фигура и затова през последните три години непрекъснато носи корсет. Тя е обсебена от манията да притежава най-тънкия кръст в света и днес фигурата й има вид на … пясъчен часовник.

Малкият Дидие не по свое желание се превръща в еквивалент на костенурките-нинджа

5. Малкият Дидие Монталво е момче от Колумбия, което оприличаваха с костенурките Нинджа. Причината бе огромна бенка на гърба му. За щастие, благодарение на съвременната медицина, детето е оперирано и му предстои нормален живот.

Том Станфорд е мъжът с най-слабо тяло на планетата

6. Том Станфорд е човек, който има нула процента мазнини по тялото си. Днес, когато слабите фигури са на мода, той би могъл да е модна икона, ако липсата на подкожни мазнини не бяха докарали външността му до това да изглежда само кожа и кости.