Къци Вапцаров и Асен като две капки вода (Снимки)

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Къци Вапцаров и Асен като две капки вода (Снимки)

Къци Вапцаров и Асен като две капки вода (Снимки) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Къци Вапцаров и синът му Асен са като две капки вода, просто няма да ги различите

Огромната прилика между Къци Вапцаров и сина му Асен направи силно впечатление на феновете на шоумена. Асен се оказа точно копие на баща си от младежките му години. И не само по външност, а и по маниери, начин на държане и … най—вече по неустоим чар.

Съзирайки синът до бащата, помъдрели с годините почитателки на Къци моментално изпитаха привличането, което изпитваха към водещия на „Колелото на късмета” преди години. Но този път въздишките бяха отправени към Асен — подмладеното копие на Къци Вапцаров.

Къци Вапцаров и Асен като две капки вода

Наследникът на популярния водещ има не само физическа прилика с баща си. Той е наследил и таланта му, и непринудеността му да общува с публиката, както и усета му да се вписва във всяка ситуация.

Приликата между баща и син е поразителна

Големият наследник на Къци Вапцаров в момента следва в един от най-реномираните и елитни университета в света — колежа „Бъркли“ в Бостън, пишат от kliuki.net.

Водещия на млади години

Той пристигна от Щатите, за да се види за малко със семейството си, а също така да подкрепи Къци в комедийното шоу „Като две капки вода”. Публиката очарована го посрещна с аплодисменти и шеговито коментира, че заглавието „Като две капки вода” приляга точно за него и баща му.

Защото наистина приликата между двамата е поразителна. На съпоставени снимки от сегашната възраст на Вапцаров — младши и фотоси преди години на Къци Вапцаров — старши доста ще се затрудните да прецените кой, кой е. Убедете се сами!

 

Клюки.вс препоръчва и: