VOICE OF BOYS изскачат с нова песен и видео

5
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

VOICE OF BOYS изскачат с нова песен и видео

Момчетата пеят за флирта и летните емоции

VOICE OF BOYS, които стартираха своята кариера от първото издание на X factor са готови с песента и новото си видео към песента „Тази нощ“. Музиката и текстът са на Недислав Драгнев, аранжиментът е на Виктор Добрев, а режисьор на лентата е Павлин Иванов – Bashmotion.

Продуцент на проекта „Тази нощ“ е мултимедийната компания Flashmedia в колаборация с Perfect Records и с партньроството на Вирдижиния Рекърдс. Продуцент на проекта е Атанас Лозанов Nasix.

Във видеото в изненадващи роли се включват актрисите Симона Халачева и Дани Емилова и поп изпълнителката Донна Бангьозова – Donna.

Недислав, Георги и Мартин издават, че „по-голямо тичане, екшън и игра“ не са преживявали в други клипове на групата.

Видеото беше заснето в два снимачни дни на избрани локации от градската среда и покрайнините на София, както и в актуалния столичен нощен клуб – Champagne Room Art Club, където на 23ти май от 19:00ч. ще се състои премиерата на песента и видеото. Снимките на «Тази нощ», Voice of Boys споделиха с 50 почитатели, които участват във видеото. Ексклузивната онлайн премиера на клипа е на vbox7.com на 24ти май точно в 00:00ч.

На 23ти май момчетата ще представят втората сесия на ивента на Flashmedia – New York Lights в Champagne Room Art Club и ще споделят новия си проект със свои приятели, музиканти, журналисти и почитатели.

Стайлингът на момчетата е на Pause Jeans, косите са ArtHair Galerie, гримът е на Габриела Симова, а за доброто настроение на снимачната площадка се погрижи Shark Eneregy Drink – Bulgaria. Това е четвъртия видео клип за Voice of Boys след успеха на „Само твоите сълзи“, „Сега или никога“ в колаборация с Поли Генова и „Давай“.

За проекта «Тази нощ» момчетата заснеха фотосесия в Life Studio с фотографа Алберт Барух.

Специално за феновете, момчетата вече са готови и с клубен хаус ремикс на своето хитово парче «Давай» и втори клип за лятото, който ще излезе на 20 юни.