Георги Стоянов победи Къртицата с измама! Лъгали с SMS?

3
Добави коментар
drgerev
drgerev

Георги Стоянов победи Къртицата с измама! Лъгали с SMS? 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Георги Стоянов спечелил нечестно Къртицата – минимален процент зрители гласували за него, но вотът бил манипулиран?

Георги Стоянов победи Къртицата с измама

Георги Стоянов победи Къртицата с грандиозна измама, убедени са зрители на риалити шоуто. Броени минути след финала на Къртицата фенове на предаването се разбунтуваха в нета, затова че SMS-ите им за Александър Сано не са били зачетени, научи ексклузивно Kliuki.net.

„Гласувах за Сано, но ми върнаха SMS, че не е активно. Разбрах, че не съм единствената“, оплаква се зрителка в социалната мрежа. Други също пропищяха, че са пращали SMS-и, за да спечели Александър Сано, но съобщенията не са били зачетени.

Според тях целият вот е бил една грандиозна измама, която само целяла да прибере парите на зрителите, без да им зачете гласа. А победителят в Къртицата си е бил ясен от самото начало – Георги Стоянов. „Всичко е нагласено! Имали са предварителна уговорка ММА боецът да победи, прецакаха Сано“, възмущават се интернет потребители.

Зрители се оплакват от незачетени СМС-и

Според една от версиите пък първоначалната уговорка с продукцията била Ивайла Бакалова да спечели парите на групата. След инцидента обаче решили да направят Георги Стоянов победител, а той да подели печалбата с манекенката.

Третата версия по форумите е още по-интересна. Запознати твърдят, че всъщност Ивайла е имала сериозни намерения да съди Иван и Андрей заради счупения си крак на мисията. След като размислила обаче, хитрата моделка решила да им постави условие: „Няма да ви съдя, ако дадете победата на Георги Стоянов“.

Продуцентите добре знаят, че при евентуален съд и спечелено дело, ще се изръсят много повече, затова с охота се съгласили да направят Георги Стоянов победител в Къртицата, пък оттам двамата с Ивайла да се оправят.