Мис Национален отбор посрещна тима на САЩ

13
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Талисманът на националния отбор по волейбол Виктория Колева посрещна днес националите на САЩ, които кацнаха на летището във Варна точно 12,48 часа. Американските волейболисти пристигнаха в България, за да играят срещу възпитаниците на Камило Плачи в мачовете от Световната лига. Носителката на титлата „Мис Национален Отбор“ по волейбол посрещна тима на САЩ и присъствието й на предстоящите мачове на 23-и и 24-и ще бъдат последните й ангажименти като талисман на отбора.

Ангелът на волейбола, както я наричат, се надява да донесе късмет и този път на българските момчета. Предстоящите два мача с отбора на САЩ са от ключово значение за класирането на българските национали за финалите на Световната лига. „Американците идват от световни квалификации и се очаква да са много добре подготвени. Затова всяка подкрепа е много важна и аз се надявам да донеса късмет в тези мачове на нашите момчета“, коментира Виктория. Виктория Колева посреща Шон Рууни

Това ще е последното участие на миската като талисман на националния отбор по волейбол. Съвсем скоро се очаква тя да предаде короната на новата й носителка, която ще поеме функциите й. Преди да се определят трите нови носителки на титлите обаче, претендентките за короните ще преминат през едномесечен тренировъчен лагер. В края на месец май журито ще обяви имената на 16-те кандидатки от кастинга, който приключи преди броени дни. Те ще преминат към следващия кръг на конкурса и ще се включат в тренировъчния лагер.