МАРКИ ОБУВКИ И КАЧЕСТВО

1
Добави коментар
joy88
joy88

Марките на видовете обувки са много разнообразни, някои от тях са с вековни традиции в това производство и търговия. Такива са Саламандър, Хъш Пъпес, Криция и други. В Саламандър се предлагат много добри обувки – дамски, мъжки, детски. Тези обувки са с по-високи цени, но и с по-високо качество. Същото се отнася и за Хъш пъпес и Криция. Криция са марки обувки с по-луксозен вид и с по-високи цени. Тези марки обувки могат да се намерят както в големите маркови магазини на големите градове, така и в марковите магазини в моловете. Почти във всички големи градове на България вече има от тези марки обувки. В тях се приемат и поръчка за доставка от чужбина, ако в момента няма наличност от желания артикул. Тези марки обувки са известни отдавна, тяхното качество е познато  и са най-търсени на българския пазар от чуждите марки.

В България една от най-старите марки обувки са тези на обувния завод в Пещера и завод „ П. Ченгелов „. Но днес вече има и много нови марки български обувки като Елиза, Вени, Дороти и други, които все по-успешно завладяват националния и международния пазар. Българските марки обувки също са с много високо качество и не толкова високи цени. Марки в обувките съществуват и в спортните обувки, където най-популярни са тези на Адидас, Пума, Нике, Диадора и други. Тези видове обувки се предлагат в специализираните обувки за спортни стоки и аксесоари. Тези марки обувки предлагат маратонки, кецове, обувки за ски, обувки за кънки спорт, спортни обувки за голф, за футбол, лека  атлетика, обувки за тенис и всички останали видове спорт. Разбира се освен тези видове марки на пазара се предлагат и не толкова маркови видове обувки, а също така и на марки обувки, които тепърва се налагат на пазара. В един момент вече марката започва да работи за самата цена на обувката и нейното търсене на пазара.

Маркови обувки или не – изборът е изцяло във ваши ръце. Важното е да попаднете на добро качество и на добра цена за самата обувка и останете доволен от избора на обувка, който сте направили, а той е изцяло във ваши ръце. Вие решавате проблема с избора на обувка – маркови и скъпи, или не маркови  и на по-достъпна цена , почти без пари. Важното е да останете доволен от избора на обувки за вас и вашето семейство.

Повече информация на : http://kapere.com/blog/