G-SHOCK Tough Solar GW-3000B-1AER

15
Добави коментар
vandv
vandv

 

Хронометър – Хронометър с точност една стотна от секундата до 24 часа (1/100 – 24 часа).Точно измерване на изминалото време с едно натискане на бутон.

LED осветяванена дисплея – Осветяване на дисплея посредством светодиод.

Автоматичен календар – Напълно автоматизиран календар, самосверяващ се в зависимост от различната дължина на месеците и отчитащ високосните години.

Световно време – Показва едновременно часа в 29 различни градове и области на света.

Соларно захранване – Вградена соларна клетка, осигуряваща зареждане на батерията при излагане на светлина.

Ежедневна аларма, Сигнал на всеки час – Ежедневна аларма, включваща се в предварително избрано от вас време.Звуков сигна отброяващ всеки изминал час.

Snooze функция(Възобновяваща се аларма) – Една от алармите може да бъде Snooze(за дрямка), след стопиране на алармата тя се включва отново след няколко минути до окончателното и деактивиране.

Индикатор за нивото на батерията – Графично изобразяване на текущото ниво на заряд на батерията.

Сверяване чрез радио сигнал – Сверяване чрез вграден приемник на радио сигнали от различни излъчващи кули в Европа, САЩ, Япония и Китай.Часовника приема DCF, MSF, WWVB и JJY радио сигнали.Необходимо е само да веднъж настроите часовника на местно часово време. След това той получава коригиращ сигнал от различни излъчващи кули. Така Вашият часовник е винаги точен и не се нуждае от допълнителни настройки при преминаване от лятно към зимно часово време.

Обратно броене – Хронометър отброяващ времето от предварително зададен период от време до изтичането му(от зад на пред).При достигане на 0 минути и 0 секунди се възпроизвежда продължителен звуков сигнал.