Летни гуми | Всички гуми на 1 място, НАЙ-НИСКИ цени

13
Добави коментар

НАЧАЛО

Всички автомобилни гуми на едно място!!!

 Какво по-добро от това да намирате вашите гуми винаги на едно място, без да звъните по различни електронни магазини и доставчици? – Това вече можете да направите, като се свържете с нашите консултанти в електронния магазин gumitebg.com. Дори гумите да ги няма на склад в България, ние можем да Ви ги осигурим в рамките на две седмици /стига разбира се тези гуми да са все още в производство и вие да имате необходимото време да ги изчакате/. Най-добрите цени, които можете да намерите на пазара за гуми ви очакват.

 Обявените цени на автомобилни гуми при нас са крайни със ДДС и то само за гуми които реално можем да Ви доставим в обозрим срок. Цени на автомобилни гуми за хора които ценят парите си!

Без капаро! Без условности от типа, може би – ама надали! Поръчвате, потвърждаваме поръчката и плащате едва когато получите гумите си! След като се уверите, че това са вашите гуми!

Актуални новини от света на автомобилните гуми

Можете да закупите вашите летни автомобилни гуми вече и на изплащане с JetCredit. При поръчката в начин на плащане изберете плащане на гумите с JetCredit.

Важно: При покупка на 1 гума, цената се увеличава с 10лв!!!

Важно: за всички гуми с доставка от Европа – Гумите с доставка от Европа /срок на доставка 14 дни/ са с ДОТ не по стар от  3 календарни години, освен ако в полето ДОТ, в описанието на гумата, не е упоменат конкретен дот. Това важи за всички гуми за които няма упоменат конкретен ДОТ в описанието на конкретния размер.

За европейците и според ADAC всички гуми с ДОТ до 3 години са нови, защото могат спокойно да се експлоатират още 5-7години. Максималния срок за използване на една гума е 10 години от датата на производство.

Нови модели летни гуми предлагани от производителите за летен сезон 2015

Комфорт и безопасност в целия диапазон.Нова лятна гума на Унироял за летен сезон 2015 със нова технология shark skin technology (SST)

Икономия на гориво при всекидневно шофиране.
Това е всесезонна гума от Йокохама предназначена за 4×4, 4WD и SUV автомобили движещи се по магистрали.

Ново поколение лятна гума, сезон 2015, за леки автомобили в широка гама от размери от 14 до 20 цола 

 

Нова разработка 2015г на лятна гума за автомобили от премиум клас
В миналото имахте избора междя две опции; комфорт или висока производителност но не и двете заедно.

Новите тестове на зимни гуми за 2015 година вече са публикувани от ADAC Повече нформация тук

 По-добре със летни гуми, а колко стари да бъдат те и абсолютно необходимо ли е да са от „вчера“ отговор на този въпрос можете да откриете в една статия на немския автомобилен съюз /ADAC/ по този въпрос.

 Затова не се колебайте, сложете летните гуми и се съобразявайте с пътните условия!

 Поръчки за гуми направени днес до 12:00 часа ще получите на следващия работен ден!  Така, че не се колайбайте поръчайте днес!

Здравейте, аз съм Даниел Йорданов от „Гумите БГ“ ЕООД. Искам да благодаря на всички клиенти които ни се довериха при избора на гуми през 2014г. При нас вие получавате персонално обслужване и внимание. Гумите които ви предлагаме се намират тук в България и вие можете да ги получите в рамките на един работен ден /освен ако не са внос от Европейски складове за които е посочен срок на доставка 14 дни/.  Нашият онлайн магазин осигурява Вашия достъп до над 250000 зимни и летни гуми, за лекотоварни и леки автомобили, джипове и мотори. При нас няма: НЯМА. Стига гумите да се произвеждат все още.

 Това са нашите предимства – бързина, коректност и персонално обслужване. 

 

Новини

Тестове на гуми

Резултати от тестовете на ADAC за летни гуми  сезон 2015г.