Кремация | Погребална Агенция Кипарис

2
Добави коментар
MR.practical
MR.practical

С “Кипарис” вие сте сигурни в професионалното извършване на кремация на покойник в София. Нашите опитни траурни агенти са насреща, когато имате нужда от коректен партньор, който да се погрижи за всички детайли около кремацията на близкия човек. Обадете се на денонощния ни телефон02 / 846 55 24 за подробна информация относно кремация или други траурни услуги предлагани от агенция Кипарис. Свържете се с нас за безплатна консултация, екипа ни е на ваше разположение и готов да ви съдейства.

Какво включва кремацията от “Кипарис” ?

Ние предлагаме комплексна услуга за кремиране на покойник, в която са включени всички такси, издаване на документи, съхранение на тялото в хладилна камера, транспорт и урна. Нашите опитни сътрудници знаят какво, как и къде да се направи, за да протече безпроблемно кремацията.

В услугата „Кремация“ се включва следното:

Административно обслужване
Общински такси
Изваждане на смъртен акт
Оформяне на документи и вписване в регистър
Организационна такса
Катафалка в гробищен парк
Подготовка на ковчег
Кремация
Урна с табелка
5бр. некролози
10бр. траурни ленти
Съхранение на тленни останки в хладилна камера за 24 часа
Извозване от адрес или болнично заведение до хладилна камера
Извозване от хладилна камера до гробищен парк

Цена за кремации : 620 лв с ДДС

Това е реална крайна цена за кремация без скрити такси и допълнителни плащания.

Доверете се на професионализма, коректността и опита на погребална агенция Кипарис!

Свържете се с нас на 02 / 846 55 24 сега и оставете останалото на нас. Ние ще оформим необходимите документи и формалности, ще организираме транспорта на тленните останки и ще се погрижим за достойното изпращане на вашия близък. В този момент, последното, с което искате да се занимавате е уреждането на досадни административни процедури около кремирането на покойника. Нека ние от погребална агенция “Кипарис” се погрижим за тях.