10 събития през юни 2014 г., които не трябва да пропускате

4
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Най-ниските температури през юни ще бъдат между 10 и 15 градуса, а най-високите – между 31 и 36, според прогнозата на НИМХ.

Харесай страницата ни във Facebook

Иначе, преглеждайки събитията за месеца, ни очаква много рок и големи концерти.

Стартираме на първи с Деня на детето и ако се чудите къде заведете децата – не ги водете в МОЛ-а. Ето една идея за столичани: “Детски панаир“, който ще се състои в градската градина пред Народния театър.

Това е двудневна (31 май – 1 юни) разнообразна програма oт ателиета със свободен достъп, като целта е да се предостави възможност на по-широк кръг семейства да се включат във всички културно-развлекателни и възпитателни инициативи.

В началото на месеца ни очаква гореща кино премиера с участието на Том Круз, Емили Блънт и Бил Пакстън. “На ръба на утрешния ден“ разказва за войната между хора и извънземни, а централната сюжетна линия проследява преживяванията на войник от специалните части, който, въпреки че е убит на бойното поле, се събужда на следващата сутрин само за да открие, че има възможността да преживее отново съдбовния ден.

Сред интересните събития за месеца, не попаднали сред 10-те по-долу, са и единственото голямо международно състезание по спускане и кроскънтри за годината “Pamporovo Bike Cup 2014“, което ще се проведе от 20 до 22 юни в Пампорово; традиционният “Празник на черешата“ на 27 и 28 в Кюстендил и Международният фестивал на изкуствата “Перперикон 2014“ от 21 до 28.

Дългоочакваната нова серия на кино хита “Трансформърс“ идва на 26 юни. Действието този път се развива една година след събитията в третия филм от поредицата, а в основен катализатор на действието ще се превърнат действията на група бизнесмени и учени, които се опитват да разкрият тайните на роботите-трансформъри с надеждата, че по този начин ще ускорят развитието на земните компютърни технологии.

Сайтът „10-те най“ подреди 10 от най-интересните събития през юни 2014. Вижте ги тук >>.

Коментари

коментар(а)