Ексцентричната рап звезда DEE и хост на Vanity Black взривява клуб Маскара за рождения си ден

2
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Ексцентричната рап звезда DEE и хост на Vanity Black

взривява клуб Маскара за рождения си ден 

Рапърът подготвя два горещи трака за лятото с Alex P и Мария Илиева,

 и музикален подарък за рождения си ден за феновете на Vanity Black

На 5 юни, култовият рапър DEE и хост на хитовото черно парти Vanity Black в клуб Маскара ще отпразнува звезден рожден ден в компанията на близки приятели и стотици хип-хоп фенове. Рапърът ще съчетае работата с личния си празник на традиционното парти в четвъртък вечер, което както винаги ще дирижира със своя неподражаем стил. След полунощ, DEE официално ще полее рождения си ден в компанията на своите специални гости, за които е запазил VIP залата в клуба, а купона отсега се очертава като един от най-разтърсващите за лятото.

Специално за рождения си ден, рап звездата е подготвил музикална изненада за своите фенове и гости на Vanity Black – ексклузивно ще звучи най-новото му парче, съвместно с Alex P, чиито клип ще се снима до броени дни, а официалната му премиера предстои до месец. Освен взривяващия трак с Alex P, през лятото предстои да излезне и втория албум на DEE “P.U.R.E. The Movement – Vol.2”, както и съвместен проект с поп дивата Мария Илиева.

За уникалната атмосфера на Vanity Black този четвъртък ще се погрижи хип-хоп гуруто и резидент на партито – DJ STANCHO. Освен най-размазващите черни хитове от последните години и набиращи скорост летни club bangers, на сцената на клуб Маскара ще изгреят и неустоимите Vanity Girls, които несъмнено ще нажежат атмосферата до краен предел.