Модни находки на седмицата в моряшко райе » eMODNO да имам

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Въпреки че лятото през тази година започна по-дъждовно отколкото ни се иска, сезонът за все пак дойде и плажът няма да ни избяга. Ако все още не сте решили как да привличате вниманието на морския бряг, ви предлагаме да се спрете на една от най-класическите и неподвластни на времето тенденции – моряшкото райе.

То е винаги актуално със своята семпла, но изискана графична естетика. Раираните десени в моряшки стил най-често са комбинация между цветовете: тъмносиньо, бяло и червено за акцент, но се срещат и други атрактивни вариации. Тази гама отива на почти всички дами, а добре подбраният десен на райета подчертава дамските форми по един много изящен начин.

Днес нашите модни находки са елегантни плажни облекла, бански и аксесоари, подчинени на този винаги актуален  тренд. Избрали сме за вас модерните сега цели бански, модели с в две части, леки и ефирни рокли, свеж топ в червено райе и удобна голяма плажна чанта.

Нашите прекрасни модни изкушения, подвластни на моряшката стилистика, подбрахме от колекциите на онлайн магазините: 3suisses.bg, laredoute.co.uk и boohoo.com.

Автор: Делица Цонева