Свежи идеи за вашата лятна градина » eMODNO у дома

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес решихме да ви дадем няколко очарователни идеи за дизайн на екстериора в двора. Сигурни сме, че тези от вас, които имат къща или вила с наслада си отпочиват в градината през горещите летни дни и нощи. Декорирайте пространството около себе си така, че да се чувствате още по-комфортно от заобикалящата ви естетика.

Винтидж звученето е изключително добро решение за декорация. Придайте живот на старите мебели с малко боя, която дори може да нанесете неравномерно за „състаряващ“ ефект. Украсете с красиви възглавници с флорални принтове, допълнете с цветни сакции, сандъчета и други артистични елементи.

Чудесно решение е да поставите до вратата кокетна табелка с надпис „Welcome“ или „Добре дошли“. Така ще приветствате в дома си всички свои близки гости. Много симпатично изглеждат надписите на черна дъска, където може да променяте посланията. Страхотни са и табелите с вижтидж дизайн, които се съчетават с подобни лейки и фенери, служещи за декорация на пространството наоколо.

А какво ще кажете за малко графични щампи и в градината? Пренасяйте модните тенденции от гардероба и в екстериора. Графичните възглавници с десен на райе, точки, каре придават уникален акцент. Предлагаме ви и свежа идея с гумени ботуши на точки, в които може да насадите цветя.

Старите шкафове могат да играят роля на саксии, когато отворите чекмеджетата и поставите каскадни растения. Заобиколете се от цветя за повече настроение и декорирайте по ваш вкус, така че да придадете душа и характер на вашата красива лятна градина!

Автор: Делица Цонева